melda1507 ayseytm bende bırakamıyodum mide bulantım yoktu çünkü, 10 . haftada bulantı bi başladııı bi tiksindim mecbur bıraktımm sonunda 😊
borulcem ayseytm ikinci gebeliğim ikisinde de bıraktım doğurunca yeniden başladım bunda da başlarım dayanamıyorum artık zaten 😂
beyzakzlrmk ayseytm Inankı bende 🥺 iki cocugumdada bırakamadım içtim suan üçüncü hamıleyım yıne bırakamıyorum doktorada gıttım bunun ıcın ama yok
anneadayi38 Bende bırakamıyorum sürekli aklımda sigara 8. Haftadayım içmeden ne çalışabiliyorum ne kafamı toparlayabiliyorum günde 4 -5 içiyorum
borulcem ayseytm bulantılar olunca cinsiyet farkediceğini sanmıyorum eşimden bile tiksiniyordum şuan böyle bir durum yok ama 1 ay kaldı diye sabırla bekliyorum bebeklerimin sağlığından önemli değil 🙂
Ahsen5425 İlk hamileligimde agzıma süremedim içilen ortamda duramazdım ama bu hamileligim 35+6 oldu hala bir paket sıgara içiyorum bir yandan korkuyorum ama genede bırakamıyorum 😣
birthecene Bende sigarayı yiyeceğim 🤣🤣🤣 ilk gebeliğimde ve hatta emzirme sürecinde bırakmıştım bunda daha bi düşkün oldum jdjdjdj strese girmektense içiyorum zaten hayat yeterince stresli işten çıkartıldım mobbing kurbanıyım derdi çeken bilir.
anneadayi38 birthecene işten hamilelik yüzünden mi mobingr maruz kaldın ben henüz söylemedim ama çok korkuyorum kötü davranırlar çıkarırlar diye
birthecene anneadayi38 İşten dolayı mobinge uğradım Masa başından çok farklı bir işe verildim bir belediyede tahmin edersiniz çok canımız sıkıldı hamile halimle taş döşemede çalışmaya zorlandım rapor aldım olmadı işten çıkarıldık.
beyzakzlrmk anneadayi38 Çok şükür yasamadım ıkı kızımdan bır suan 7 dıgerı 4 yasında ve 5+3 hamıleyım ama birşey olmayacak dıyede bırsey yok ınankı vıcdan azabı cekıyorum ama içmesem cok sinirli oluyorum ozaman daha cok strese gırıyorum