Melie ben istanbulda esenyurta yaşıyorum. Malezef devlet hastahaneleri çok zor randevu alamıyorsun. Sürekli acelelri var tahlilleri eksik yapıyorlar kan almayı beceremiyorlar. Esen yurt devlette tahili için gittim hoş bir bayan doktor vardı ama kadının o lafar acelesi var ki malesef 10 dk da muyene etmesi lazım ben dış takipli hastayım deyince remen nefes aldı. Özel gidiyorum medicana beylikdüzü doktorumdan çok memnunum ada hanım bnmle 1 saat amlatır. Ama bazı doktorları iyi değilmiş insanlar memnun kalmamış. Bence olay önce doktorunuz. Eşimin sorularınada cevap veiri bebeği onada gösterir mesela ilk gittiğimizde günde 3 litre su içmesi lazım bu senin sorumlulupun içmezse sana sorarım demişti yani hamilelik sürecine eşimide dahil etti. Sonra hastane personeli geliyor ki ben şuan hiç problem yaşamadım. Ama şuan izmir urlada olsam ( memleketim orası) hiç düşünmem özel falan çünkü hastahane yeni yapıldı doktorlar çok tatlı sizi tanıyorlar ve adınızla hitap ediyorlar özelden bir farkı yok.