nursenasu27 Meryem345 biz daha şok olduk eşimle doktora diyorum hocam emin misiniz tekrar bakın vs kadın diyor yumurtalıkları bunlar diye resmini de verdi bundan sonra dönmesi zor diyor doktor benim devlette başıma neler geldi
Sibelakta Meryem345 ya benim elimin kızına doğuma kadar kızdı hastane cıkısı kız aldı doğumda erkek cıktı şu an cocuk 9 aylık
momplus Sibelakta Bu nasıl oluyor ya inanılmaz cinsiyete bir kere mi baktırmış yoksa 30 lu haftalarda da kız mı demişler yine de
Sibelakta helin2 bende hep erkek his ediyorum ailem sen erkek istiyorsun dedi cevremde tam kız ismi bulduk kontrole gittik yüzdesi yok kesin erkek dedi
helin2 Sibelakta bende psikolojikmen kendimi kötü hissediyorm kız dedindiği halde kız hissetmemem çok kişiyn erkek demesinden mi bilmiyorm
Sibelakta helin2 inan aynı durumu yaşadım herkez sen erkek istiyorsun ondan öyle his ediyorsun demişti rüyamda da hep ultrason kağıdı iki bacak arasında erkek görüyordum dünde gördüm rüyada
Sibelakta momplus yok her gittinde doktor kız dedi kızmı diye sormuşlar evet kız değişiklik yokdemişler o yüzden kac haftalık olursanız olun bilmiyormusunz gibi sorun
helin2 Sibelakta benmde her kes bişe diyor ailem kız diyor eşimn ailesi kız erkek diyen karışık eşim kız aslında ben ne hissettiğimi bilmiyorm bence🤷♀️
simssmom1 Meryem345 arkadaşıma 25. Haftaya kadar erkek denildi sonra kız olduğunu öğrendik. Olabiliyor böyle şeyler.
elvann35 Bende bugün 13 haftalık oldum fakat 12 haftanın başında özele gittim burda bı doktor var tahmini bile doğru çıkıyor dedi 12 haftada %99 erkek dedi ama haftaya ücretsiz muane verdi %99 erkek ama belki kordondur yine gel dedi
Sibelakta helin2 ya ikilemde kalmak sıkıyor insanı aslında bi net bişey emin olunsa oda bizim oda bizm icimde netlik yok anlıyorum