Meryem345 Kızlar 14. Haftada erkeğe benziyor diyip sonra kız denen var mı veya kız denip sonra erkek ?? 😬
helin2 Sibelakta benimde 13.4 de kız dedi hatta %80 Dedi sonra %90nda diyebilrz dedi ama hala emin değilim kontrol de netleşir inş🤲🏻 erkekde hissediyorumm oda ayrı bir şey🤷♀️
Sibelakta Meryem345 ya benim elimin kızına doğuma kadar kızdı hastane cıkısı kız aldı doğumda erkek cıktı şu an cocuk 9 aylık
dilekrodin kubracyln hangi yıllarda birde ultrasyon cihaz kalitesi nasıldı acaba benim 4 boyutluydu kesin demişti de
Meryem345 basak19 özele mi gidiyorsunuz genelde özel de söylenenler doğru oluyor ama devlet hastanesi biraz ugrastiriyor ilgilenmiyor
nursenasu27 Meryem345 var canım 30 haftalığa kadar yoğunluk kızdı bi iki kere erkeğe benziyor denildi geçen hafta net erkek dediler özele gittim
dilekrodin Meryem345 renkli miydi ultrasyonu bana da 12 .haftada kesin kız dedi renkliydi 16. Haftadayim şuan herkes çok erken kesinlik vermiş dedi anlamadım yarın kontrole gidecem bakalim ne diyecek
Sibelakta helin2 bende hep erkek his ediyorum ailem sen erkek istiyorsun dedi cevremde tam kız ismi bulduk kontrole gittik yüzdesi yok kesin erkek dedi
eabilin6 helin2 ay bana da böyle yaptı erkek dedi sonra kız dedi sonra erkek ya dedi sonra %90 kız diyebiliriz dedi hiç bişey anlamadım erkek hissediyorum ama 🥹
nursenasu27 Meryem345 biz daha şok olduk eşimle doktora diyorum hocam emin misiniz tekrar bakın vs kadın diyor yumurtalıkları bunlar diye resmini de verdi bundan sonra dönmesi zor diyor doktor benim devlette başıma neler geldi
Aydan95 Meryem345 16 dan once soylenen hic bir cinsiyete inanmamak lazm bence. Bende 16 da bacak arasi bos olmasina ragmen (özel) doktorum hic belli olmaz 20 haftayi bekleyelim dedi. Ondan once hic bi tahmin ireli surmemisti