ozlemmyurttas Kızlar ilk ultrasonda sadece keseyi görüp sonra bebek olusan varmı aranizda ? bugün randevuda doktor sadece kese gozukuyo içi boş demiş 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi
tupbeybi ozlemmyurttas canım kaç gün öğreneli kaç haftalıksın? Ben de cuma günü 5+2 idi sadece keseyi gördüm. 2 hafta sonra çağırdı aynı şekilde korkma. 🙏🏻
Aaayseeert ozlemmyurttas zaten öyle oluyor canım ilk kese ve yolk sac gözüküyor sonra kesenin içi doluyor kalp atışı duyuyorsunuz 7. Hafta da falan duyarsınız
Semayyy Genelde böyle olur zaten, bende ilk gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra bebeği gördük kalp atışını dinledik 🌸
ozlemmyurttas tupbeybi Valla bilmiyorum haftasını sordum doktor söyleyemeyiz küçük dedi .. 19 kasımda transfer olmuştum biraz panik oldum
ozlemmyurttas Valla bilmiyorum haftasını sordum doktor söyleyemeyiz küçük dedi .. 19 kasımda transfer olmuştum biraz panik oldum
tupbeybi ozlemmyurttas son adet tarihine göre hesaplama yap bi. 7 hafta gibi olması lazım. Ben de 1 aralıkta transfer olmuştum
Aaayseeert ozlemmyurttas normal tabi ki canım sen hiç kendini strese sokma bende ilk keseyi gördüm sonra 7. Hafta da bebeği gördüm . Genel de zaten son adet tarihine göre falan hafta hesaplıyorlar
ozlemmyurttas Aaayseeert canım kusura bakma rahatsız ediyorum ya , benim transfer tarihim 19 Kasımdı çoğu kişi 7 haftalıksın diyor o zaman gorunmezmiydi ? Çok endişeliyim 😔
Aaayseeert ozlemmyurttas 19 kasımda transfer olduysan 22 sine kadar 34 gün geçmiş oluyor nasıl 7 haftalık oluyor ben anlamadım ben mi yanlış hesaplıyorum
Aaayseeert ozlemmyurttas hmmm şuan anladım senin 7+5 falan sayılıyor sanırım hesabıma göre çünkü son adet tarihine göre hesaplanıyor . Doktora sormadın mı neden gözükmedi falan diye
ozlemmyurttas Aaayseeert suan çok küçük dedi bilmiyorum ki kese var ama içi boş dedi 2 hafta sonraya bidaha gel dedi haftayı söyleyemem dedi 😔😔
Aaayseeert ozlemmyurttas normal de ben sorduğum zaman doktor son adet tarihine göre hesaplıyoruz demişti senin de 7 haftalık hatta 8 e yaklaşmış bende bilemedim doktorun daha iyi bilir tabi ki canım