mertrugs fatmaa51 inşallah bu sefer öyle olmaz sağlıkla ilerler hamileliğiniz ve sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲🤲
endlesslove1 fatmaa51 merhaba çok geçmiş olsun kan sulandırıxıyı hap +iğne şeklinde mi kullanmıştınız daha önce
fatmaa51 endlesslove1 2 hamilelikte oksapar 4000 lik ve coraspin 100 mg kullandım 3.hamilelikte oksapar 6000lik ve coraspin 100 mg kullandım
fatmaa51 endlesslove1 şuan ki hamileliğimde de Enox 4000 lik ve Coraspin 100 mg olarak devam ediyorum
endlesslove1 fatmaa51 lupus testlerinize de baktırdınız mı romatolojiye gidip. Bende kullanıyorum şuan kan sulandırıxı benim de kayıplarım oldu ondan soruyorum hangi genlerinizde pıhtılaşma var
endlesslove1 fatmaa51 canım romatolojiye gidiyorsun orda sana bazı testler yapılıyor bazıları kan sulandrıcı kullandığı halde kaybettiğinde kortizon tedavisi serum vs uygulanıyor yanlış yönlendirmek istemem ama bende aynı sorunları yaşadım ondan söylüyorum
endlesslove1 fatmaa51 bunun için doğrulama testi istemedi mi sizin düşükleriniz 1. Trimesterde mi oluyor rahim filmi çekildiniz mi
fatmaa51 endlesslove1 rahim filmi çekinmedim ben 5 yıllık evliyim ilk senemde çekinmiştim rahim filmi açıktı tüpler
fatmaa51 endlesslove1 biri yolc sac oluştu 6.hftada kürtaj oldum bebeği besleyen şey şişmeye başlamış çünkü 2.hamilelik 7+4 ile kürtaj oldum 3.hamilelik de 7.haftada kürtaj oldum