medelas1 rbers ben ikisini de sürdüm denedim maxi-cosi (fame premium modeli) daha hantal ve büyük bir araba bence hareket kabiliyeti olarak Cybex çok daha iyi buldum. ben cybex priam 4 lü set alacağım puset içinde T i-Cloud alıcam adac onaylı test edilmiş maxi-cosininde puseti iyi ama arabada Priam a karar verdiğim için set olarak o şekilde alacağım. Sadece elektronik mi normal mi ona karar veremediö
kubasiii medelas1 merhabaaa hangi modele karar verdiniz kullanıyormusunuz? Bende bir arayışa girdiğim için şu an çok zorlanıyorum karar vermekte
Eloyla rbers cybex bence. Bende onu aldım çok kullanışlı, rahat bir model. Yurtdışından alabilirseniz en güzeli o şekilde olur. Türkiye’de maalesef 2 katı fiyatlar.
Hellomy99 rbers maxi cosi gayet güzel ama daha uygun olsun derseniz prego arteon veya kraft markalarına da bakabilirsiniz
medelas1 rbers ben sanki bu ikisi arasında maxi-cosi olanın daha çok kullanıldığını görüyorum dışarıda. puset için maxi-cosininde sertifikalı güzel bir puseti var
rbers medelas1 influencer ler hep cybex aliyor aslinda bilmiyorum artik kafam karisik biraz birde oturdugum yerde bu urunleri deneyebilcegim yer yok malesef
medelas1 rbers isterseniz ben gittiğimde sizin için deneme sürüşü yapabilirim ama pek neye bakmam gerekir bilemiyorum
rbers medelas1 benim icin en onemli surusu, oturdugum yerde genelde boyle hep tasli yollar bozuk vesayre bazen kaldirim bir anda bitiyor, o yollarda surusu rahat olsun en onemli noktam. Cok sevinirim bana bilgi verirseniz ya cok sagolun 😍😍
medelas1 rbers orada deneme alanı oluyor böyle taşlı yol veya in çık tahtalar oluyor ben orada sürerim kendi deneyimlerimi anlatırım size 🥰