makbule2025 Ziyangillerrr_ sağlık olsun er ya da geç öğreneceğiz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😊
D_erin1 gulay_acabey55gmailcom benimde yarın 15 hafta oluyor daha öğrenmedim 4 gün sonra gidecem devlete gidiyorum bakalım soyleyecekmi
gulay_acabey55gmailcom D_erin1 Bende devlete gidiyorum hiç bişey demiyo cok küçük cok erken diyorlar bugun Enson dedi Kız gibi oda gibi net görmüyorum
momelif1 Benimde 2 gün sonra kontrolüm var öğrenicem inşallah, doktor 12 haftalıkken bir tahminim var demişti bu hafta söyleyecek🥹 Tam 14 haftalık olacağız 2 gün sonra🌸
agy23 sevacano cennet033 Benimde 13+4 de direk erkek dedi bu benim ikinci gebeliğim ama hissetmemem normal mi bu aylarda
Dlrdgn Bende 12+2 deyim doktor benzettim ama söylemicem 2 hafta sonra gel dedi zaman geçmiyor 🙈 yarın devlet hastanesine gideceğim ikili tarama için belki söyler
Tomriscvn gulay_acabey55gmailcom 12+5 de tahminde bulunarak kız dedi bakalım 16.haftamda tam söyleyecek 2 hafta sonra inşallah 🤣
kasapmerve aysimaaa1 bende 14. Haftada gittim ama kendini göstermiyor %80 erkek dedi tam eminde olamadı bu durumu yaşayıpta kız olan var mı
aysimaaa1 Ziyangillerrr_ bende başından beri kız istiyordum ama erkek hissediyordum herkesin rüyasına girdi cinsiyet öğrenmeden 2 gün öncede benim rüyama girdi 2 tane mavi balon vardı dkwlxllwls kafaya öyle takmışım ki hahah