serra04 gulay_acabey55gmailcom bende şuan 16 haftalıgım 31 aralıkta gıdecem o zamana kadar ogrenırım ınsallah
Ziyangillerrr_ Bende henüz öğrenemedim. 2 ocakta kontrolümüz var o zaman öğreniriz diye düşünüyorum bugün tam 14 haftalık olduk🤣🤲🏻
gulay_acabey55gmailcom Ziyangillerrr_ ya ben 15′3 günlük duyduğum sey daha çok küçük görünmüyor ocakta gel diyorlar 😂
makbule2025 Ziyangillerrr_ doktorunuz tahminde bulunmadı mı ? Bende şuan 14+3 deyim. 2 Li tarama testine gittiğimde doktor kız gibi duruyor dedi netleşmesi için 16. Haftayı bekliyorum bende 😊😊
Gamzeee__ gulay_acabey55gmailcom 11+4 de gittim önce yapısı erkek dedi sonra kız dedi devlet olduğu için oyalama cuma tam 16 olcam bakalım
kasapmerve Gamzeee__ yaaa bana da kendini göstermiyor dedi ama %80 erkeğe benziyor dedi doktor bu durumu yaşayıpta kız bebeği olan var mı
agy23 sevacano cennet033 Benimde 13+4 de direk erkek dedi bu benim ikinci gebeliğim ama hissetmemem normal mi bu aylarda
Ziyangillerrr_ @makbule2025 maalesef tahminde bulunmadı sordum ama göremiyorum şuan henüz birşey dedi 🥴
makbule2025 Ziyangillerrr_ sağlık olsun er ya da geç öğreneceğiz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😊