Rbkan Kızlar 18 haftalık hamileyim. En başından beri göğüs uçlarım çok ağrıyor. Yara yok ama hassasiyet var asla el vurulmuyor, kıyafete değince bile çok acı çekiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı nasıl geçirdiniz?
fayting Rbkan ben de öyleyim gelişiyor süt kanalları açılıyor ucu da büyüyor ilk hamileliğimde de olmuştu bunda da oldu
aboutbehis Rbkan Eczanede emziren anneler icin pamuklu pedler satiliyor olmasi lazim. Bir alip koysaniz belki faydasi olur? Hem sutyeninize degip cekistirmez de arada bariyer olusturur ben oyle yapmistim. Bir de degistirmediyseniz rutininizi eger pamuklu biraz daha genis bir sutyene gecis yapmanizi oneririm. ☺️
mesude07 Rbkan 29. Haftadan bildiriyorum değişen bir şey yok aksine artıyor Lansinoh krem kullanıyorum onun biraz faydasını gördüm🥹
mesude07 Rbkan valla erken kullanmaya başladım ben bilerek çünkü sızım sızım sızlıyor durduk yere o yüzden işimi gördü açıkçası
Mbozkurt Rbkan bendede var 34 haftalık iilk başından beri ağrıyor emzirmeden çatlak çatlak uçları oldu soğukta aşırı sızlıyor bıçak kesiği gibi 3 aydır lansinoh kullanıyorum bana mısın demiyor
Mbozkurt Rbkan hiç bir fikrim yok ilk çoçuğumda da hassastı ve çok fena yara açmıştı sırayla 1 hafta 1 göğsümü elimle sıktım diğerini emzirdim 1 hafta birini dinlendirdim öylelikle 2 ayda kapandı yarası ama onda hamilelikte krem kullanmamıştım.bunda kullanıyorum