Noyimommy umynurr eve dönersen eğer mutlaka dene pilates topu verdiler mi şehir hastanelerinde oluyo ama senin doğum yaptığın hastanede var mı
Noyimommy HaticeArCi ben aksak yürüyüş de yaptım doğum öncesi doğum yaptığım günde pilates topu ve sıcak su iyi geldi
HaticeArCi Noyimommy hava yagmurlu birazda soğuk olunca çıkamıyor um canim ya. Ama ona benzer egzersiz var gunluk kısa kisa yaparım.
Gulseeeeee umynurr bende 38+1 nst sancı çıktı ama ben hissetmiyorum ve düzenli sancı değil açılmamda yok yatış yapalım istersen doktor dedi ben kabul etmedim ozaman suyun nişanın gelirse gel dedi
umynurr Gulseeeeee benimde acilmam yok yarina kadar olmazsa sabah cikarim simdiden okadar daraldim rabbim kimseyi dusurmesn hastanelere cok zor
Simlifar Gulseeeeee bende nişan geldi 3 cm açıklık var kendi sancımı bekliyor doktor 2 günde bir çağırdı
Noyimommy umynurr yani riskli bi durum mu var seni orda tutuyolar inşallah sabaha kadar artar açıklığın sancılar genelde gece artıyo bişeye ihtiyacın olursa yaz mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum 🥹💜
umynurr Noyimommy yok kontrol amacli kal dedi sanci 89 cikmsti ama aciklik yoktu aksma 9 gbi gene nst grdm normal dedi hersey
su656 umynurr açılma için fitili sor istersen. Benim ilk doğumumda ne sancım vardı ne açılmam. 40.haftada fitille başlattılar doğumumu. Hayırla kolaylıkla bir doğumun olur inşallah. Bir de duşu sor istersen bazı devlet hastanelerinde duş imkanı oluyor
Noyimommy HaticeArCi yaa inşallah kucağına sağlıkla kolaylıkla alırsın çok güzel bi doğumun olur ❤️son tekmelerin keyfini çıkar çok özlüyor insan
HaticeArCi Noyimommy aminn bekleyenlerin Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına aldirsin canım 🥰 bende bunu düşünüyorum karnimda ki varlığı okadar güzel ki. Tarifsiz 🥹
umynurr HaticeArCi kesinlikle oyle dogsamar ozleriz karnimizdaki hallerini az once nst gittm benimki tekme atip kaciyor 🤣
umynurr melikeyimmmmm degisiyor en yuksek dun 89 cikti gece hic cikmadi sabah 5 gene cikti ama kacti goremedm ebe direk aldi kagidi