Candaan ozlemky benim afp mom testım 2 3 katı riskli çıktı ondan 15 gün sonrada detaylı ultrasyona girdim doktor bir sorun bulamadım dedi bakalım nasip hersey
Candaan ozlemky tabi tahlili özelde yaptım yüksek çıkınca devlet hastanesine gittim detayliya orda baktırdım
Candaan ozlemky tabi tahlili özelde yaptım yüksek çıkınca devlet hastanesine gittim detayliya orda baktırdım
ozlemky Candaan çok teşekkür ederim, bende ikiliyi yaptırdım normaldi değerler bugün 16.haftaya girdim doktor önlem amaçlı böyle bir test istedi muayene normal dedi. Kafam karıştı benimde☹️ İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Elwing6 Candaan bendd kosa kosa o begenmedigimiz devlet hastanesine gittim adam bu sonucta bir sey yok detayliya girersin dedi yaptirma harmony teste gerek yok dedi ama bizim icimize kurdu dusurduler ne yazik ki..yaptirdim sonuc bekliyorum..neden yuksek cikar cok arastirdim araastirdikca sinirlerim daha bozuluyo
Shylkyc ozlemky bugün afp sonucumu aldım. İkili testim iyiydi ama bu yüksek çıkmış. Kesin bilgiyi perinatoloji verir dedi doktorum. 13 gün sonraya randevum var nasıl geçer bu 13 gün hiç bir fikrim yok... hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Candaan Elwing6 canim ben 15 gün hiç uyuyamadım kabuslar görmeye başlamıştım elim birşey almaya gitmiyordu bi türlü ama özeldeki doktor bana demiştiki senin 2 3 katı yüksek ama 4 5 katı yüksek çıkanlar bile doğum yaptıklarında bakıyoruz hiçbir sorunları yok bu tahliller kesin sonuç değil dedi araştırmak gerekiyor dedi sonra istersen 15 gün sonra gel detayliya gir demişti bende devlete gittim orda baktırdım şükür bakan doktor bi sıkıntı bulamadım dedi ama daha kendi doktoruma gösterecem bu hafta inşaAllah o yüzden sıkıntı yaptıgımızla kalıyoruz bence fazla düşünüp bebeği yıpratma inşaAllah birşeyi yoktur bebişinin
ozlemky Elwing6 benim daha Cuma günü çıkıcak sonucum ona göre artık bir yol izleyeceğiz. Bekleyiş çok zor ☹️
Shylkyc Elwing6 17+2 yim şu an. Afp 87,1 çıktı. Mom 2,55 çıktı. Riskli gözüküyor doktorum perinatoloji baksın bakalım korkma dedi. İkili testim iyi çıkmıştı çünkü. Sonuca göre amniyosentez de yaptırıcaz bakalım. Nipt nedir onu hiç duymadım?
Elwing6 ozlemky benimde oyle sanirim zmaan gecmiyo..sizin kac civariydi mom degeri ? Ozeldemisiniz ? Bana sanki birazda hastanenin oyunu gibi geliyo..risk orani yuksek cikanlarda bile bu test temiz gelmis bizimkisi sadece kan degeri yuksekligi
Shylkyc ozlemky insanın en hissetmeye başlayıp hamileliğinin keyifli olacağı döneme böyle sonuçlar gelmesi ne can sıkıcı. Benim de aldığım ufak tefek şeylere bile bakmak şu an canımı sıkıyor. Umarım emin olacak kadar iyi sonuçlar alırız da rahat bir nefes alırız. Hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah.
ozlemky Elwing6 benim ikili testimde riskli bir durum yoktu ama yinede doktor 16.haftaya gelince böyle birşey istedi. Önlem amaçlı dedi. Cuma günü belli olacak bakalım. Siz kaçıncı haftadasınız ?
Elwing6 Candaan sizin kacti free bhcg ve mom ? Bana perinatolojide onermedi direk harmony testi onerdi devlete goturdugumde ikilimi ordaki doktorda 15. 16.haftalarda baba perinatolof detayli ultrason yanii..onercegini soyledi.belki bu bile yeterlidir aradaki farki gormek icin ama icimize kurt dustu bir kere