Quen_14 bsrgzll bende 77 kiloyla kaldım ama boyum 1.73 şimdi 35 haftalık 82 olmuşum 83 olmuştır gerçi tartılmayalı bi ay falan oldu
isimsiz19 bsrgzll 68 ile gebe kalıp 24. Haftada 74 olan gebeş ben😂 Kızımın canı sağolsun veririz inşallah daha ne kadar alırım bilmiyorum 🤷♀️
mavipinokyo81 bsrgzll 90 la hamile kaldım şuan hala 90 ım 18+3 haftalığım. En fazla 5-7 kilo almak istiyorum bakalım
bsrgzll hasksonsuz hahahahhaha bende 2. Den sonra son toplu kilo veririm diyorum 3. Süpriz olmazsa hahshshhahah
izelaren 70 le hamile kaldım 30. Haftaya girmek üzereyim 82 geliyorum nasıl biranda aldığımı anlamış değilim ama son zamanlarda da acayip iştahım açıldı gece uyanıp burnuma taze ekmek kokusu falan geliyo 🤣🤣
vahsikelebekk bsrgzll 85le kaldım geçen hafta 85le doğurdum, 3 kilo vermişim hamile kaldığım kilonun altına düştüm yani daha da düşücem, dikkatle ilerlenirse avantaja bile çevriliyor kilolu hamile kalmak. ❤️
hilal858_ bsrgzll Diyetteyken hamile kaldım 😅 70 den 63 e inmiştim tam seviniyordum ki 😂 3.gebeligimi öğrendim şuan 31+5 deyim ve 73 kiloyum😳