demirrleydi_ Gokturkmom_ ayy evet ya izleyesim bile gelmiyor ama merakta ediyorum ne oluyo diye 🤭 bu fragman çok saçmaydı mesela Ömerle o kadının arasında bişey yaşanmadı nasıl hamileyim diyebiliyor 🤦🏼♀️
kartanesi___ Gokturkmom_ Benim sofra dizim ama eşim izlemiyor ya avrupa yakası kardeş payı izlemek istiyor o da ortak karar alamayınca o kendi istediğini izliyor ben de cennet mahallesi izliyorum 🤣
Almirolie Gokturkmom_ yeni başladım canısı taşacak bu deniz e güzelmiş sevdim bebe uyuyunca izliyorum 😂
deletedmom43191 Gokturkmom_ abisi cunku Tibet hic tanımadığım cocuga baba görevini ustlendim dedi cihan zaten pisligin Teki odur babası
1oglanannesi Gokturkmom_ Taşacak bu deniz 🫶🏻 Güler ve günahlar Sahipsizler Ara sira izleyecek bisey bulamadigimda Bahar dizisi izliyorum bastan baslamisdim simdi 20 li bolumlerde filanim 😂 Rüya gibi yeni basladi ama sariyo 😍
gmzkr Gokturkmom_ Dizi izlemiyorum hepsi saçma geliyor. Sadece akşam yemeği saatinde Akasya Durağı izliyoruz eşimle. En azından güzel komik insana neşe veriyor.
ilayda_2309 Gokturkmom_ sadece taşacak bu deniz izliyorum ve ek olarak eski diziler bir de Galatasaray maçları 🤣🤣
HiravEmir Gokturkmom_ valla Ben dizi izlerim ya kızılcık şerbeti taşacak bu deniz güller günahlar uzak şehir eşref izliyordum ama koptu takip edemiyorum
Havin49_ Gokturkmom_ kayınpeder sayesinde tv elimize düşmüyor sonradan youtubeden sahipsizler izliyorum bide pazartesi kaynanam seviyor diye uzak şehiti açıyor
Sunshine__ Gokturkmom_ Cennet mahallesi yemek yerken eşimle 😉😉😁 bide perşembe günleri yine eşimle Halef i izliyoruz başkada yok
bebeklerim__ Gokturkmom_ ya bir sonraki bölümü aşırı merak ediyorum stres yapıyorum çok etkileniyorum onyuzden çabuk sonuca bağlanan şeyleri izlemek daha zevkli ya eski diziler yada film ☺️😂
seker12 Güncel dizilerden izlemiyorum. Doğuma kadar oyalasın diye eski dizilerden Kalk gidelim izliyorum 😁
erikarpuz Gokturkmom_ kızılcık serveti veliaht taşacak bu deniz tabi kaç bölüm geriden geliyorum bilmiyorum 😂