Gulsifa255 Kızlar hayırlı akşamlar 28 haftalık hamileyim sağ memem sol mememe göre daha sert ve ağrıliydi Bugünde sağ mememden su geldi yani şu mu süt mü bilmiyorum sizce normal mi
orkidemm_ Gulsifa255 23. Haftandan beri geliyor doktorum normal dedi sıkmak dokunmak doğumu tetikler dikkat
Zeynepefem Gulsifa255 normal gelenler oluyor diye duymuştum ama dogumu tetikliyormuş hiç dokunmayın sıkmayın
2prensesannesiiii Gulsifa255 20. haftamda geldi bi sorun yaşamadım normal galiba sıkmayın yinede banyoda sıcak duş alınca gelirdi kızım şuan 2.5 yaşında bi sıkıntı olmadı vaktinde doğdu
2prensesannesiiii Gulsifa255 hayır yoktu sarı sarı sıvı geldi başta sonra süt rengini aldı evet banyoya girdiğimde akıyordu damarlar yumuşadığında ama sıkmadım bana da o zamanlar doğumu tetikler sıkma demişlerdi ellemedim hiç
Gulsifa255 lena36_ kaç haftalık da geldi acaba devam ettimi bide benim göğsüm sancı yapıyor aynı devamı gelecek gibi
lena36_ Gulsifa255 28. Haftadan itibaren geldi sancı yapar çünkü kanallar çalışıyor sıcak tutun ki akışı devam etsin hala da geliyor gelmeye devam edecek gelmesi iyi doğum sonrası sezeryanla olunca hemen gelmiyor cunku
DiplomaliEvHanimi 38 + 6 olacağım 00′dan sonra her yolu denedim her tuşa bastım acaba Bir de bu tuşa mı bassam benimle Ortalama bir haftadır dolu ve dokunduğum zaman bir sıvı geliyor Bu da tetikliyormuş doğumu Bir de bunu mu denesem
papatyakokulugece Gulsifa255 gelir ikisinde de gelmişti birinde 30 da ikinci 21 haftada geldi sağım yapma sıkıştırma göğsünü
Gulsifa255 papatyakokulugece ne kadar çok varmış gelen için rahatladı memede ağrı sızı var mıydı benim tek memede var süt gelen memede
Sun10 Gulsifa255 ilk gebeliğimde de erken geldi ama akmıyordu bu ikinci gebeliğim 36dan beri baya bildiğiniz akıyor ağrı vs yok ama süt boşa gidiyor 😅 40 hafta olmak üzereyiz
papatyakokulugece Gulsifa255 oluyordu tabi ama dayanılmaz bir ağrı değildi benim ikisinden de gelirdi