Miracle_1 Melekumayy giderek koyulaşma var canım güzel haberini bekliyoruz🌸 benim bu kadar çıkmadı üç beş gün daha beklemeyi düşünüyorum olmazsam yaparım
happyela Melekumayy Hayırlısı olsun hakkınızda var bence 🥰 benimde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Sizin son adet tarihiniz neydi? Birde aralıkta mı kasımda mı yakınlık oldu? Bende test yapsam mı bilemedim erken mi diye düşünüyorum sat 25 kasım ama 🙈
beyzakzlrmk Melekumayy Bende de bir hafta once test yaptıgımda boyle cıktı adetım iki gun gecıkmıstı kan testı verdım 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım🥲❤️
srpl_26 Merhabalar benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım ama bu ay yumurtlama döneminde sadece bir gün oldu hayırlısı
melike_165 @srpl_26 sperm hücresi kadın vücudunda 72 saat yaşayabiliyor bu da üç güne tekabül ediyor o zamanlara denk geldiyse olma ihtimali var
Melekumayy happyela benim som adet tarihim 21 kasim yumurta gelistirici hap kullandim 2 adet yumurtam gelisti bir hafta boyunca bir gun durup bir gun beraber olduk iliskimiz 1 ay boyunca devam.etti nerdeyse erken gebelik testi yaparsaniz cikar sizinki sanirsam
happyela Melekumayy Çok teşekkür ederim o zaman bende erken gebelik testi alıp deneyeyim bakalım hayırlısı 🥰
Deletedmom_878 Melekumayy bence de var yumurtlama gününüzü takip ettiniz mi acaba adetten hemen sonra bir gün durup bir gün ilişki şeklinde mi devam ettiniz
beyzyrc Melekumayy yok canım ben gittim sistemsel problem var beya hcg bakamıyoruz dediler geri geldim eve kaset test deneyecem akşama
Melekumayy Deletedmom_878 yumurta gununu takip ettik yumurta gelistikten sonra bir gun durup bir gun iliski oldu