deryaclb02 yani olduğu gibi anlattım canım ben çok rahat ve ismi gibi prenses gibi geçirdim ben ilk zamanlar sezeryan olmak istedim bu arada iki normal doğum olmuştu fakat sancıdan korktuğum için öyle istedim bir arkadaşım epidural al dedi çok rahat doktorumlada konuştum oda sezeryan istemedi zaten çok iyi geçicek epidural vericem dedi sağolsun içim rahat etti doğum haftam geldi 40 haftamı buldum fakat açılma sancı hiçbir bir belirti yoktu doktorum gece on iki gibi gel başlatalım dedi gittim Altan fitil verdi kan tahlili falan etkisi üç dört saat sürer dedi sabah karşı gelip çıkardılar sonra bir saat sonra hafif hissetmeye başladım sonra serum taktılar artsın diye bir yandanda doktorum rahim yumuşaması içinde serum verdi ve sancım artığı gibi epidural istedim hemen yaptılar on dk sonra hemen sancılarım bitti yani yarım saat sancı çektim sadece sonra biraz pilates falan derken açılmam tam oldu ıkınma hissi geliyordu hemen doğuma aldı beş dakika da doğum yaptım 🥰yani korkma epidural düşünüyorsan çok rahat ha şöyle bir şey var doktor hastaneye de bağlı tabi sürecin nasıl ilerlemesi için benim doktor sağolsun acı çekmeme izin vermedi ona minnettarım