suragungor Kizlar 30+5 haftalik hamileyim yatmak kalkmak iskence olmaya basladi bebek sanki hergun dahada agirlasiyor yatakta ne yan yatabiliyorum ne sirt ustu ne donebiliyorum yastiktan destek alip yatmaya calisiyorum ama oda artik ise yaramamaya basladi yan yattigimda karnimda agri oluyor cozum bulan var mi
Dgkfj5 suragungor bende bu gece öyleyim 30 hafta oldum tuvalete zor kalktım bacağım da kırap var kuyruk sokumum ağrıyor haraket ettikçe içimden bişi kopuyor sanki
handan3958 suragungor al bendende o kadar canım bnde 30+6 haftalığım yatıp kalkmak dönmek çok zorlaştı gne en iyi yan yatabiliyorum soluma ve sağıma bacak arasına yastık koyunca daha rahat oluyor sırt üstü hiç yatamıyorum o zaman nefes alamıyorum uykuya dalana kadar sağ sol dönüyorum bu zamana kadar geldik çok şükür az kaldı doğuma kadar sabretcez canm başka çare yok kolaylıkla sağlıkla kavuşalım inş ilk mi seninki 🥰
kartanesi___ suragungor 30+4🤰🏻birkaç saat önce bel ağrısından ağladım… gün içinde artık biraz fazla ayakta dursam akşamları çok kötü oluyorum. Sırtta yanma bir taraftan, kuyruk sokumunundaki sancı bir yandan🥲uzanırken pozisyon değiştirmek, kalkmak artık zorlaştı
suragungor Dgkfj5 ay ayni valla kramplar icin magnezyum iyi geliyor kullanmiyorsaniz doktorunuza soyleyin yazar valla dun gece bir ara tuvalete gitmek icin kalkmaya calistim kalkamayinca esimi uyandirip kaldir beni mi desem diye bile dusunmedim degil zorla kalktim sonra 😂😂
suragungor handan3958 amiin insallah canim sagsalim kavusuruz insallah bebislerimize bende yastigi bacak arama koyup yatmayi deneyeyim ya su hamile yastiklarindan almistim ama rahat edemeyip geri iade etmistim geri iade etmesem belki su haftalar ise yarardi😂
handan3958 suragungor aminnn aminnn canm 🤲🏻 Hadi ya aynen bence bu zamanlar için asıl lazımmış ama olsun evdeki herhangi bir yastıkta iş görüyor gene dene bakalm inşallah rahat edersin 😂
suragungor kartanesi___ ayni durumdayiz valla canim bende 1-2 saat oturunca kalcamda kuyruk sokumumda asiri agri aci oluyor tekrar bir yere oturamiyorum canim yaniyor yatakta sag sola donerkende sanki karnimin ici yirtiliyor gibi aciyor az kaldi dayan diyorum valla kendime 😂insallah son haftalarimizida atlatir saglikla kavusuruz bebislerimize 🌸
kartanesi___ suragungor inşallah canım ben bir de okul öncesi öğretmeniyim çalışıyorum artık çok zor😭
Boysmom2 suragungor Ben de 30’dan beri öyleyim şu an 35 oldum sanırım bebek baş aşağıda vajina kısmında inanılmaz bi baskı var ve hareket ettikçe daha kötü oluyorr uyuyamıyorum 😭
suragungor Boysmom2 az kalmis canim insallah hayirlisiyla saglikla bebisini kucagina alirsin bende de hareket ettikce idrar torbamda baski oluyor surekli tuvalete kalkmak zorunda kaliyorum 30 da boyleyse daha ilerileri dusunemiyorjm🥲
kyn52 suragungor bende 34 haftalığım uyku yok asla uyuyamıyorum uyuyamadıkca sinir geliyor kaşıntı basıyor çok zor
suragungor kyn52 yaa cok zor gercekten gece uyuyamamak hareket edememek yerinden kalkamamak ama azda kalmis iste son haftalar diyip dayanmaya calisiyoruz 🙏🏻
3kedili2bebekli suragungor hamile yastığı büyük kurtarıcı her yerinizi desteklediği için daha rahat yatıp kalkıyorsunuz su kocaman olanlardan
suragungor 3kedili2bebekli benim aldigim kucucuktu ya iki tarafi yastik ortasi bosluk olanlardan sanirim o yuzden pek verim alamadim o buyukler baya rahat olurda kocami yataktan atmam gerekiyor onunla uyuyabilmek icin😂
kyn52 suragungor gerçekten öyle yaa gündüz de uyuyamıyorum hep ayaktayım allah hepimizin yardımcısı olsnn kolay doğumlar olsn insallah 🙏🏻
3kedili2bebekli suragungor bizim yatak geniş önceki hamileliğimde atmadım bazen bakıyordum yastığın bir tarafını almış o da sarilmis oluyordu 😂
suragungor 3kedili2bebekli ya hahaha iyiymis aslinda da az da zaman kaldi simdi yastik almayayim diyorum bende 😂