Busranur_mnts erkekannesi1_ ya ben de nefes verir gibi ses oluyor bazen kalkarken namazı bozar mı bilmiyorum Oturarak kılmak sandalyede kılmaktan daha iyimiş sandalyeyi uygun görmeyenler vardı aklımda öyle kalmış benim
yasen1 25+4 düz erken çıktı benım karnım bayadır oturacak kılıyorum nıyet önemli Allah kabul eylesin inşallah
Birsen15 erkekannesi1_ ben diyanet hattına arayıp sormuştum gebeliğimin ilk haftalarında kasıkta ağrı falan olunca oturarak kılmıştım. Sonra ayakta devam ettim ortalarda yine oturararak. Çok zorlarsa oturarsk devam edin ama en azından farzlarını ayakta kılmaya çalışın olabiliyorsa demişlerdi
erkekannesi1_ queenanne1 kız konu iman olunca bu konuda hassaslaşıyorum sonuçta Allah’ın verdiği can düzgün bir şekilde iman etmemiz lazım 😅
sevacano erkekannesi1_ canım ben 20.haftamdan oturarak kılıyorum yani Fatihayi ayakta Subhanallah başimi eğemiyorum oturuyorum İnşAllah Rabbim kabul eyler 🙏🏻
erkekannesi1_ sevacano ben sürekli otur kalk yapmak istemedim direkt oturarak kılıyorum Allah kabul etsin 🌸
Meleekdincc 29+4 haftalığım bende oturarak kılıyorum secdeye gittiğim zaman geri kalkamıyorum karnımda çok baskı oluyor ama önemli olan niyet bence Rabbim herkesin ibadetini kabul etsin inşallah
erkekannesi1_ bsrm inşallah geçmiştir benimde bebeğimde kist sorunu var inşallah gittiğimde geçmiş olur lütfen dua edin 😔
cero61 erkekannesi1_ benim gebeliğin başında sabah namazına kalkınca baş dönmesi oluyordu oturarak kılıyordum. İlerleyen haftalarda da ağrım olunca oturarak kıldığım oluyor. Yatalak insanlar bile gözleri namaz kılabiliyor. Hamilelik de özel bir durum dinimiz de kolaylık dini Allah kabul etsin inşallah hepimizinkini🤲🏻