bebekoo47 Herkese merhaba Son adet tarihim 16 kasım kızlar henüz dr a gitmedim ama kan verdim betam 1294 sizce nasıl yani yarın tam 5. Haftaya gireceğim
Perla_ bebekoo47 benimde son adet tarihime göre 4.hafta bitmek üzere dün kan verdim 400dü ya acaba neden bu kadar yavaş ilerliyor ki anlamadım :(
kizinaasikanne bebekoo47 Beta hcg her bebekte farklı artar. İyi mi kötü mü artış olur dersen 2 günde 1 2 katına çıkıyorsa iyidir. Şimdi gel gelelim senin değerine bini geçmiş bu da demek oluyorki keseyi görebilirsin 😊
bebekoo47 hhandan cok tesekkur ederim suan uygulamada 4 hafta 6 günlük yazıyor sanada hayorlı olsn inşallah
biradetsosyalci bebekoo47 benim 5+0 da kese göründü ama henüz çok küçük dedi bilginiz olsun tedirgin olmayın
happymommmfy Beta değeri iki güne bir 2 katı artıyor yani bugun 1000 yarın 2000 ertesi gün 3000 felan oyle olması gerekiyornormal bence haftana göre hayırlı olsun
bebekoo47 a23_ yaaaa mutlaka göruselim arada mesaj yaz bana :) ahahaa cok guzell hayırlısıyla saglıcakla kucagınıza alın inşallah
bebekoo47 Perla_ yok kuzum korkma bak vallahi 4 haftalıktım 50 ydi oğlum şuan 2. Gebeliğim betam 5. Hafta 1000 kusur işte korkma hergun katlanarak artıyor yarın git ver için rahat etsin
a23_ bebekoo47 tabiki konuşalım aynıyız bu süreçte destek olalım birbirimizi ama bu uygulamada yeniyim özel mesaj atılıyormu
Perla_ bebekoo47 pazartesi vericem canım 😇 perşembe verdim 319du cuma kadın doğuma gittim orda 400 çıktı işte teşekkür ederim içimi rahatlattın🥰
bebekoo47 Perla_ tamam işte önemli olan artması gayet iyi oğlumda 4 haftalkken 50ydi :) emin ol guzel degern endişe etme
Aselinannesi_26 Kızlar ben tam anlamıyorum tüp Bebek yaptım ilk 11 Aralık’ta beta 489 çıktı 15 Aralık’ta da 3.609 çıktı güzel yükselmiş mı doktora daha gitmedim 26 Aralık’ta kontrol günü