azra_cinar Rojdiyebiri Roza ve Mirza ismi kulağa hoş geliyor canım 🥰 Kız ismi : Helin, Havin, Arin, Narin Erkek ismi: Robin, Miran, Mervan, Civan olabilir Küçük kaynımın ismi: Robin Miran çok beğeniyorum ismini Kızımın ismi de Helin Azra
annekiz6141 kimchikimdi evet evet baktım 🥰 bakalım hafta ıcı öğrenicez inşallah yanı 😅 kızımda 11+6 ogrenmıstım şuan 12 haftalık olduk umarım bunu da ogrenırım de 😅🥰
um01 Rojdiyebiri bende hep kızımda roza adı vardı aklımda bence çok güzel ama herkese güzel gelmeyebiliyor inci koyduk adı gibi 😍
dilaadeniz21 Rojdiyebiri kızların ismi çok güzel bende bir öneride bulunayım bu arada bebişlerimiz çok yakın bende 7 haftalık oldum bugün Rabbim inşallah sağ Salim kucağımıza almayı da nasip eder 🙏🫶Bende kız hissediyorum ismini de buldum Zerya 😂🌸onun dışında Neval, jinda olabilir erkek de miran,rohat yada rojhat olabilir 🫶
Rojdiyebiri dilaadeniz21 ben de Zerda koyacaktım soğuttular beni çok çirkin kalben de çirkin birinin ismiymiş sakın koyma falan dedi kayınlarım vazgeçtim 😂 bu arada aklımda Arin falan da vardı da hepsi akrabalarımızda olduğu için vazgeçtim
rabia7106 Rojdiyebiri kızlarda rotinda❤️ Erkek mir zeyd🩵 ve benim oğlum olursa hep hayalimdi zeyd vefa olucak🩵 kızımda şura nefes🩷 bu arada sen nerelisin ben de kürdüm bitlis tatvan ama ankarada yasıyorum dogma büyümede ankarada olduk