Rojdiyebiri Şu an daha 5+2 teyzoşlar ben kız hissediyorum babası da kız hissediyor çevremdekiler de %50 %50 kız erkek diyor ben şimdiden isimlerini buldum bile aslında bir kaç fikir var aklımda sizlere de sorayım dedim hangisi güzel sizce 👧🏻= Roza, Rozalin, Hîva, Rosida, Rotinda 👶🏻= Mir Aren, Mir Zeyd, Mirza (İsim önerilerine de açığım) 🫢
orkidemm_ Rojdiyebiri kendi fikrim kız isimlerinin hiç biri bence güzel değil ,erkek isimlerinde de sadece zeyd tek başına güzel 🤷🏼♀️
Herseydenbiktim Rojdiyebiri Rozerin, Asmin, Avzem, Zeyra, Beliz, Belin, Burçin, Arjin, Bade, Alina, Alara, Gaye, Gülçe… Firaz, Berzan, Behram, Deniz, Atakan, Aras, Ata, Burak, Engin, Mert… Liste uzar gider😂🌸
Rojdiyebiri orkidemm_ kürt olduğum için bizim kulağımıza hoş geliyor belki size farklı geldiği için beğenmediniz Türkçe çok bilinmeyen isim de önerebilirsiniz ☺️
orkidemm_ Rojdiyebiri Yok kürtlükle ilgisi yok kuzu Kürtçe çok güzel kulağa hoş gelen isimler var bunlar pek hoşuma gitmedi :) Ben modern isim çok sevmem ama aysima,bade ,inci ,Asya vs çok hoşuma gider :)
um01 Rojdiyebiri bende hep kızımda roza adı vardı aklımda bence çok güzel ama herkese güzel gelmeyebiliyor inci koyduk adı gibi 😍
annekiz6141 Herseydenbiktim ayy Asmin’in anlamı nedır acaba? Benım ismim yasemin 2.ye hamıleyım kızımın ısmı Azra Ela buda kız olursa Asmin çok hoş geldi kulagıma 😍
suragungor Rojdiyebiri jiyan ismini cok begeniyorum ben anlamida hayat demek ya hosuma gidiyor hem kiz hem erkek kullanilabiliyor diye biliyorum
Busranur_mnts Rojdiyebiri kız isimleri yabancı geldi kulağıma asmin ismini eşimin ailesinden duymuştum çok hoşuma gitmişti Hazal da güzel Erkek isminde de mirza ismini beğendim
sudeli4 Rojdiyebiri Kürt bi komşum vardı kızının adı Solin bahçesi demekti galiba çok farklı güzel gelmişti bana oğlunun adı da Egemir oda farklı geldi çevremde olmayan isimler
lidya_15 Canım bende Zaza’yım erkek olarak Ronahi (yakamoz) Kız olarak Aze (ceylan yavrusu) koyabilirsin 🥹🙏🏻
vanilya_kokusu_ Rojdiyebiri 26 haftalık hamileyim bende kız isimleri bekliyorum ya 😂 daha belli değil Rotinda güzel bide Mirza