Cicilininkini senos15 hiç anlamıyorum inan ama doktor bi kez öyle dedi perinatolojideki ultrason cihazıyla baktı hatta emin olmak için insallah degilmez öncelik saglık ama tabi 3kızım var allahm olmayanıda tattırsın cok isterim
Cicilininkini senos15 saol ya valla 😍🥰🥰🫣 inşallah seninde insallah kalbinden geceni gönlünden geceni saglıkla hayırla kucagına almayı nasip etsin rabbim ♥️
senos15 Cicilininkini amin insanım sadece bilmek istiyorum kız erkek farketmez sağlıkla gelsinler canım benim 😍🥰
Cicilininkini senos15 hmm evet sanki dedigin gibi net bir cıkıntı ♥️ 🙏🏻 eger erkekse iki oglan olcak ha insallah tabi sen nasıl istersin bilmiyorum ama kız olsa bi kız bi oglan kapanıss 😀 miss tabi öncelikle rabbim saglık hayır nasip etsin eli ayagı düzgün olsn
edaabykl senos15 evet bu daha net ama diğeri belki kordon olabilir bi ihtimal detayliya girmete ne kadar kaldi orda net ogrenirsin
senos15 Cicilininkini canım ikisinede razıyım geçen yolda iki erkek annesi gördüm oğullarını büyütmüş yanında ortalarına gitmiş sanki özel korumaları gibi yürüyordu güvendeydi bende iki oğlum olursa bende böyle olurum diye hayal kuruyorum 🙈🙉
sudeli4 senos15 ay canikom ya sağlıkla gelsin istediğin ne ise o olsun. Benm şimdiki gebelik henüz 13. Hafta geçen hafta gittim kontrole doktor kız olsbilir ama daha erken dedi bende bir erkek hissediyorum allahım yani oğlum var şükür bide kızı olsun istiyo insan hepde hayalimde bi oğlan bi kız . Hiçde cinsiyetçi biri değilim 7 sene sonra ilk çocuğuma kavuşabildim sağlık en önemlisi ama bu 2. Bebekte allahım bi erkek olsaydı hissi ben erkek hissediyork hissi bi baskın neden bilmiyorm kendimi kötü de hissediyorum yazarken ama içimde öyle bi duygu oluştu 2 erkek olup birbirine kanat gersinler diye midir nedir bilmiyorum işte duygulasrım karışık senden de öyle bi Enerji geçti yazmak istedim belkide yanlış hissettim öyleyse kusura bakma canısı
senos15 sudeli4 kötü hissetcek bişey yok canım benim herşeyi isteyemekte özgürüz yeterki doğru yerden isteyelim cinsiyetçi değiliz insanız her insan hayal kurar kimi iki kız kimi iki erkek kimi bir koz bir erkek Allahtan istemek önemli olan ne istediğinin önemi yok ki
Cicilininkini senos15 benim ablamında 3oglu bar büyüttü suan arkadas gibi takılıyorlar o kadar güzel ki zaten ama ablamın içinde hep bi kız hasreti de var suan da cocuklarını büyütüp rahata kavusmusken cesaret edemiyor bi cocuga daha ama diyo kız olacagını bilsem vallahi dogururm bacım diye 😀 bu devirde cocuk bakmak cok zor gercekten maddi manevi ama ergenliğiydi oydu buydu derken benim eşim cok istekli cocuk konusunda ha sükür her istediklerini de uygun bişekilde yerine getirir yatırımlarını onların gelecegine göre şimdiden yapar ama piskoloji olarak bittim ben o yüzden bunu kucagıma alayım saglıkla da diyorum bende son bu yüzden herkezede bu sekilde diyorum gercekten zor rabbiö her ikisinide tattırsın ♥️ ama tabi gönlünden geceni hayırla nasip etmesi daha önemli 🙏🏻
senos15 Dinolisoo Meryem345 aysct simssmom1 asya8melek melissa_cicek LadyX senaakck babyymom59 suzan1234 suragungor edaabykl cinsiyet belli oldu kızlarrrr kesin erkek lakin o şey gerçekten kordonmuş bugün ultrasonda nohut kadar bembeyaz birşey gösterdi başka doktora gittim kesin erkek dedi buradaki fotoğrafı gösterdim o kordon bu kadar büyük olmaz bak annesi dedi bacak arasında beyaz nohut kadar birşey vardı 🧿🐣🥳
senos15 Cicilininkini benim teyzemde aynı hayali hep kız dı iki oğlu oldu 3. Ye erkek olursa diye cesaret edemiyor 🙈 bende bu erkek olursa daha yapmam heralde 😂
edaabykl senos15 daha varmış evet ben 20.haftamda giricem o zaman net belli olur tum organlari inceledikleri için haber verin 🫣
mavi123_ senos15 canım doktoru bırakıp chat gpt ye mi inanıyorsun? 🙄🤦🏼♀️ Gpt sadece bu fotoğrafı görüyor ama doktor diğer açılardan da görebiliyor doktorunuza güvenmiyorsanız ozaman başka bir doktorada görünün bence ama chat gpt değil
senos15 mavi123_ doktorum tahmin söyledi detaylı inceleyip kesin kız yada erkek demedi kordon olabileceğini söyledi gbt de aynen kordona benziyor dedi bu erkek olduğu ihtimalini değiştirmez kordonun altından pipide çıkabilir ayrı 3 doktora göründüm üçüde bacağın arasında kordon var dedi