senos15 edaabykl peki alttaki doluluk kısmında boşluk varmıydı canım yoksa komple beyaz testis gibimiydi
edaabykl senos15 bulup atayim ama bosluk yoktu sanırım sadece büyük duruyor 14 haftalik olmasina rağmen
gulay_acabey55gmailcom senos15 Canım chatgbt güvenme 😂erkek bebek ulturasyon attığımız halde kız dedi ve bebeğimiz erkek doğdu💙
senos15 gulay_acabey55gmailcom oğlumun ultrasonunu da attım canım test etmek için oda erkek dedi bilmiyorum onada güvenmiyorum zaten 😂😂😂
senos15 suzan1234 benimki kesin erkek diyemedi sadece benzettim tahminim bu yönde dedi bende bu kadar büyük olan pipiyi nasıl oluyorda tahmin olarak söylüyor diye düşündüm 😂
LadyX senos15 bilmiyorum da bana da doktorum 12.-13.haftada bu tarz bir ultrason görüntüsüyle erkek demişti detaylı ultrasonda kız olacağını öğrendik
edaabykl senos15 ilk oglumda ovaldi ama tam bi pipiydi mesela tam ortadan geliyodu ve testisleeri bile belliydi buda erkek ama pipi garip belkide ultrason tutmayla alakali 😂
daisy__ senos15 gülüm aklıma yeni geldi kusura bakma benim ilk gebeliğimde de aynı böyle görüntü vardı sürekli erkek diyip durdu 3 4 doktor 🥲en son detaylı da kız bebek diyince nasıl yani falan dedim içime oturmadı özele gittim orda da kız dedi doktor
senos15 daisy__  bak canım tiktoktan buldum doktor banada bu pozisyondan baktı bunlar kız bebekmiş pipi gibi duruyor aynı
senos15 edaabykl  ilk fotoğrafta tam benimkiyle çok benziyor gibi değil mi canım bunlar kızmış
senos15 Cicilininkini sizin sağdaki büyük kısım kordon canım kordonun altında ücgen çıkıntı var o pipi sanırım çünkü solda sadece o kısım var 🙈🙉
Cicilininkini senos15 hiç anlamıyorum inan ama doktor bi kez öyle dedi perinatolojideki ultrason cihazıyla baktı hatta emin olmak için insallah degilmez öncelik saglık ama tabi 3kızım var allahm olmayanıda tattırsın cok isterim