ilkayksck SenaEf çok büyük sabırlar diliyorum zor zamanlardan gecmissiniz tez zamanda kavusmaniz dileğiyle ☺️ kilosunu merak ettim bende şuan 32 haftamdayim aşıl kendiminkini merak ettiğim için o aklıma geldi ☺️
Arel_ Lehrerin34 alakası yok canım 21 22 yasında tansiyon problemi yasayıp preeklampsi olanlar var . Yasla alakası yok
suzan1234 Lehrerin34 ilk gebeliğimde de vardı gebelik tansiyonum 20 yaşındaydım şu an 22 yim yine var yaşla değil bence genetikle alakalı bişey
elaefem Lehrerin34 asla yaşla alakası yok tuz ve genetik faktörlerle alakalı bi durum.Bir tandıgım 20 yaşında tansiyon sorunu yaşadı
deryakurtulus Sağsalim doğumunuzu yapmışsınız çok şükür, zoru gitti azı kaldı, sırada bebeği eve sağlıkla götürmek var. O gün pasta alın, üfleyin hastanede, kutlama yapın, hayır yapın bebek adına. Her şey güzel olacak öyle hissettim. ❤️🥹
0925 SenaEf bebeğini sağlıkla al inşallah canım bende serklajli gebeydim bebegim 32.haftada doğdu kuvezde kaldı solunumu iyiydi ama prematüre bebekle çok zorlandım benim yardım edecek kimsem olmamasi kötüydü ve doğum öncesi 3.5 ay hastanede yattım inşallah sizde hemencik evinize sağlıkla birlikte gidin kuvezde anne olarak beni çağırdılar kızıma o dikişli halimle ben baktım hemşireler yük almak istemiyor çok zordu benim için
semihaozcrk SenaEf Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olum Anti toxoplazma Lgg. 24.8 Anti rubella lgg 69.3 pozitif Anti cmv lgg. >250.0 Anti toxoplazma lgm 071 Toksoplazma ıgg Avidite 0.511 Bu gün bu degerler çıktı ve korkuyorum taşıyan varmı
suzan1234 SenaEf benimde 11 . Haftadan beri yükseliyor tansiyonum ilk gebeliğimden kaldı ilk gebeliğimde son aylarda tansiyon yükselmeye başladı 37 de doğdu bebeğim bu gebeliğimde çok erken diye doktor erken doğum riski çok yüksek dedi şu an 16+3 haftalığız 4 tane alfamet bide coraspirin kullanıyorum çok yorulunca 13-14 okuyor bazen ama inşallah bi sıkıntı yaratmaz 36 37 haftayı görürüz çok korkuyorum erken doğum olur diye
Sementa63 suzan1234 Oksapar iğneyi sorun doktora onu doktor yazmıştı tansiyon çok yükselince kullanamadım birde sürekli su içip idrara çıkın suyunuza limon sıkıp için
SenaEf suzan1234 içini ferah tut, daha haftan çok erken, bu kadar erken önlem alınması daha iyi olabilir. İyi bir doktor edin ve doktoruna güven, inşallah sağ sağlim çok güzel bir gebelik ve doğum geçirirsin ❤️
Ziyangillerrr_ @semihaozcrk merhaba değerlerinizi chatgptye sordum. Bu sonuçlarla: • Taşıyıcı değil • Aktif enfeksiyon yok • Gebelik açısından korkulacak bir durum görünmüyor 🌸 Yani arkadaşın büyük ihtimalle boşuna korkmuş.
Sementa63 SenaEf Hamilelikten sonra tansiyonlarım normale döndü ama bebekten dolayı üzülmekten yıprandım evimi bırakıp çocuğumun olduğu şehire geldim bebek çok şükür iyi büyümesini bekliyoruz rabbim sağlıkla bize bağışlasın diye dua ediyorum sürekli
0925 SenaEf çok şükür prematüre bebek zor oluyor sürekli kucak istiyor ve kilo alımı biraz yavaş oluyor şuan 11 aylik oldu yürüyor bıcır bıcır şükür
suzan1234 SenaEf teşekkür ederim 🤩 ilk gebeliğimde özel takipliydim doktor araştırmaya git demişti ikinci gebeliğimde bi kaç kere özele gittim baktım tansiyon sıkıntısı deva ediyor devlete gitmeye başladım doktorum çok iyi çok şükür şu anlık onda ilerliycem 30 haftadan sonra araştırmaya yönlendireceğim dedi inşallah orda da iyi biri çıkar karşıma
Anneadayiozlem SenaEf benim kızımda 1870 gram olarak doğdu aynı şekilde benimde tansiyon yüksekliği zehirlenme ve plesenta yaşlanmasından dolayı hiç besin alamıyordu kalp atışları düzensizleşti acil doğuma girdim çok şükür şuan kızım 3 yaşını doldurdu ikinci bebeğime hamileyim nasipse bir sorun oluşmazsa
SenaEf Sementa63 ne kadar oldu doğum yapalı bebek ne zaman çıkar diyorlar , inşallah bir an önce yavruna kavuşursun canım benim 💖