ments Havin49_ test sonucuna göre ve açlığa dayanabilirsem bende tutacağım ama mide ağrısı ve bulantısı yaparsa tutamayacağım, duruma göre bakalım , Ramazana ulaştırsın Mevlamız🥹🤍
Havin49_ ments amin cnm tutabilen tutmalı ama dediğiniz gibi işte dayanamayıp halden düşücekseniz tutmayın veya iki gün tutun bir gün tutmayın fln
ments Havin49_ evet evet canım benim hadi hayırlısı , bu 3 aylar öyle değerli öyle kıymetliki , Rabbim hakkıyla geçirenlerden eylesin. Ramazan ayı ve orucu bambaşka , hem sevabı hem de Allah’ın rızası için. Allahım eriştirsin 🤍🤲🏻
ments Gokturkmom_ şu an bende öyleyim aç kaldığım an halsizlik ve mide bulantısı oluyor, zaman ne gösterir bilemem , hakkımızda hayırlısı 🤲🏻🤍
cansu2306 ments ben orucun içinde sanırım doğum yapabilirim oyuzden tutamiycam busene emzirme fln olacak yoksa süt gelmez.
ments cansu2306 ya bende pek bilmiyorum ama bu açlık sınırı felan bir şey varmış, ben kendime göre halime göre de karar veririm aslında , bakalım ne olacak.
Dinolisoo ments ben zaten normalde bayılma derecesine geliyorum açlıktan tansiyonum falan yerlerde sürünüyor hamilelikte asla yapamam. Son haftalarıma denk geliyor zaten
ments Dinolisoo hadi hayırlısı olsun, anne ve bebek sağlığı çok önemli. Allah halimizi bilip görendir. Elhamdülillah 🤲🏻🤍
tahamommy ments geçen sene hiç tutamadım, bu sene de emzirme zamanıma denk geliyor zaten sütüm zar zor yetiyor tutmayı düşünmüyorum yada 1 gün tutar 1 gün tutmam belli değil daha
Sarfaraz_17 ments maalesef riskli gebelik geçiriyorum onun için tutamıyorum ve Ramazan da lohusa olduğum için tutamıyorum
Mama_ustasi ments Doktoruma danışacağım eğer uygun görürse ve bebeğimle dayanabilirsek tutacağız inşallah.
Tomriscvn ments Ben tutmak istiyorum ama eskisi gibi değilim sürekli karnım acıkıyor tutamam gibi görünüyor
Busranur_mnts ments ben çok sık acıkıyorum susuyorum günler kısa ama dayanabilir miyim bilmiyorum ramazanda lohusa olucam zaten son 1 2 haftayı belki yakalarım ama o da emzirmeyi etkiler mi bilemiyorum
ments Busranur_mnts bende bilmiyorum ki hadi hayırlısı olsun , duruma göre karar verirsiniz, sağlık olsun .🤲🏻🤍
eed21 3kedili2bebekli lohusayken tutamam işte hamileklgin son günlerine de denk geliyor eğer erken gelmezse. Muhtemelen tutma der doktor da