ilaydagkk1 defne1907 6+2 dün peçeteye geliyorfu gittiğimde öyle olunca küçük ped koydum sabah temizdi akşsm üzeri bsktıpımda pede gelmişti
defne1907 ilaydagkk1 korkma inşallah hiç bişi olmaz bak takip et devam ederse yine bi git acile ama acil genelde alttan muayene ediyor
ilaydagkk1 defne1907 aynen dünde alttan bsktı acaba bugğnkü kanamam dün alttan bsktığı için mi daha fazla geldi
kaderferhat Hanımlar kanamam pembe gibi ara ara geliyor ama adet kanım kadar yoğun değil maalesef acilde sadece progestan verip doktor olmadığı için gönderdiler bi test yaptım ikinci çizgi Silik ama var yani pazartesi sabah ultrasona gireceğim dua edin lütfen
ilaydagkk1 kaderferhat kız benim 2 gündür kahverengi açıkmkırmızı ksrışık gelmesine rağmen progeston vermediler iyi sana önlem alıp vermişler 😂
kaderferhat ilaydagkk1 fotoğrafı az koyu yapınca ikinci çizgi hemen belli ediyor kanamada var ama progestan başladık
kaderferhat ilaydagkk1 ben daha önce doktor ihmali yüzünden 15 haftalık bebeğimi kaybettim diyince verdiler kanamada kırmızı olunca korktular bence
ilaydagkk1 kaderferhat benim dğn bugğn kahverengi biraz açık kırmızıya döndğ gibi sonra şuanlık yok gibi bakalım gece ne olacak pede
kaderferhat ilaydagkk1 bakam inşallah olmaz kanama hamileyizdir ikimizde inşallah pazartesi haber vereceğim inşallah hayırlı haber
ilaydagkk1 kaderferhat bende kese görğldü 8 aralıkta bu hafta brbeği görmeye çağırmıştıniallah kötü sonuçlanmax korkum ona daha öncede kşmyasal gebeliğim olmuştu ama şuan daha çok kotluyprum kese falan gördüm sanki annelik duygusu erkenden yüklensi 😂