Busranur_mnts kaderferhat silik olsa ben de şüpheye düşerdim ama test bariz belli elinizde başka test varsa y,ne tekrarlayın aynı şşekilde çıkacak mı beta rtmaya devam ediyorsa aynı çıkar eğer beta düşüyorsa belki silikleşebilşir
kaderferhat snakcm progestan alıp kullansam mı kanama biraz pembeleşti korkuyorum da daha öncede böyle olmuştu
ilaydagkk1 defne1907 benim dün kahverengi akımtı şeklinde geldi bugğn küçük pedin ysrısı kadar gene gelmiş sildiğimde gene aakımtı vardı sçık kahverengi şeklinde dün acile gittim bir ley yapmadan yolladı bu kadar uzun ve fazla yerleşme kanaması olur mu
defne1907 ilaydagkk1 kimisi bi.kaç saat kimisi iki üç gün bile sürebiliyor ama kahverengi olacak acile gidipte bişi yapması çok tuhaf önlem amaçlı bakılması lazımdı
ilaydagkk1 Busranur_mnts canım benimde dğnden berş ara ara akımtım geliyor kahverengi dün acile gittim ama bakmadı ilgilenmedi bile yerleşmedir dedi ama bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum kendim alabiliyor muyum eczaneden
Busranur_mnts ilaydagkk1 alabilşrsin canım ücreti fazla çıkar sadece ben 50 60a falan almıştım doktor yazınca
kaderferhat Kafam o kadar karıştı ki testler hep pozitif kahverengi kan pembeleşti niye böyle oluyor bilmiyorum acile gitsmde bişey yapmicaklar biliyorum
melikelina kaderferhat iğnede yapabilirler tutunma için ama kendinizi ihmal etmeyin gebelik var gibi duruyor acilde hem ilgilenirler hemde ilaç verirler gecikmeden gidin derim .
ilaydagkk1 Busranur_mnts peki kullansam bşr dorun olur mu 2 gğndür kafam çok karışık 2 sene sonra tam oldu keseyi gördüm derken böyle lekelenmeler yaşsmak moral bozuyor dünde doktor hiç ilgilenmedi tek umudum kanama kırmızı drğil kahvrengi siyah ksrışımı ama kırmızıya döner mi bilmiyorum
melisayagmurm kaderferhat acile gidebilirsin en azından Beta bakarlar gebemisin misin değil misin onu öğrenirler akıntı içinde de ilaç yazıp ilaç başlayabilir bence acilen gitmelisin
ilaydagkk1 defne1907 valla ya bende şasşırdım sonrasında gelmedi diye rahatlamıltım ama 1 saat önce baktığımda dünkü peçeteden daha fazla gibi geldi bana
ilaydagkk1 defne1907 gene gitsem mi ki dün geldim bir şey yok dendi ama gene bugün geldi lekelenmem vs diye yada beklesem mi off kafam çok karışık
ilaydagkk1 defne1907 6+2 dün peçeteye geliyorfu gittiğimde öyle olunca küçük ped koydum sabah temizdi akşsm üzeri bsktıpımda pede gelmişti