kartanesi___ deletedmom43191 vidalı priz kapaklarından taktırın veya elinin yetiştiği prizlerin sigortasını kapatın
deletedmom43191 kartanesi___ bide tek bir odanın ugrasmiyoki yatak odası cocuk odasi salon koridor salonu önlüyorum önünde yemek masası var ama koridor yatak odası cocuk odasını onleyemiyorum bu evin prizleri cok sacma
daisy__ deletedmom43191 hatta ama sizinki büyük ben doktora sormuştum o onu oyun olarak algılıyor yani istemediğiniz şeyleri yaptığında yapmasın diye eline hafif dokunuşunu oyun sanıyor tekrara bindiriyor demişti🥹
daisy__ deletedmom43191 otur sende sök belki bıkar da yapmaz haha ne diyim😅😅😅ben bazen kız ortalığı dağıtırken baktım olacak gibi değil bende dağıtıyorum bu Napıyo der gibi bakıyo bırakıp gidiyor
deletedmom43191 daisy__ 😅😅😅😅😅😅 ahaha kahkaha attım sonra toplayacak olan sensin istediğin kadar dağıt
daisy__ deletedmom43191 gülüm artık saldım çayıra mevlam gayıra misali sürekli dağıtacağına bi kere dağıtıp toplayalım diye teselli ediyorum😅
daisy__ deletedmom43191 olunca da afedersin babasına kızının b*klsrını toplar mısın diye duygu sömürüsü yapınca iş bitiyor😅😅😅
Havin49_ deletedmom43191 cnm priz korumalıkalto var benim oğlan da 1.5 yaşında alışmış gidip gelip elini sokuyor içine biz ondan sipariş ettik
Havin49_ deletedmom43191 bizim bi komşu oğlu aşırı yaramazdı süz duvara tırmanırdı malesef kadın hepsini söktü sadece bi piriz yeri tek bırakmıştı ama yerinde. Koparmaya nasıl bi çözüm olur bilmiyorum ki