deletedmom43191 3 yasindaki oglum hep prizlerle oynuyo evi nasil yaptılarsa hep alçaklar priz dolu bunun önüne nasil geçebilirim 😔😔 aksi gidi hep cercevesinden söküyo prizi korkuyorum artık
egeansea deletedmom43191 Sadece prizin ucuyla çıkarılabilen korumalar var böyle dalga şeklinde 2 çizgi var. Prizi takıp çevirmediğiniz sürece kapak gibi çıkmıyor. Onu deneyin isterseniz
kartanesi___ deletedmom43191 vidalı priz kapaklarından taktırın veya elinin yetiştiği prizlerin sigortasını kapatın
Havin49_ deletedmom43191 cnm priz korumalıkalto var benim oğlan da 1.5 yaşında alışmış gidip gelip elini sokuyor içine biz ondan sipariş ettik
deletedmom43191 dsoysal senin dediğin ic delikler icin benim cocugum cercevesinden tutup çıkarıyor prizi
deletedmom43191 daisy__ yok canım oda ise yaramaz prizi cercevesinden söküyo prizi yerinden çıkarıyor yani
daisy__ Kız o değil çerçeveyi biz zor çıkarıyoruz o nasıl çıkarıyor kurban olayım oy bu bebişler ve güçleri 😅😅
deletedmom43191 daisy__ tutuyo cekiyo sonradan da eline vuruyorum yapmasin diye ama yok yani 7 24 o prizlerle uğraşıyor
daisy__ deletedmom43191 fikrimi sorarsan vurma gülüm yapmasın diye hafif dokunmalarımız bazen onları sinir edip iyce sinir edip aynı davranışı yapmaya tavsik ediyor
deletedmom43191 daisy__ evet kiz vurmak dediğin öyle vurmak degil elini ters çeviriyorum şöyle bir dokunuyorm
daisy__ deletedmom43191 biliyorum gülüm ondan kastını ds onların beyin algısı değişik benim kız 15 aylık bende aynı şekilde bazen çaycıya falan dokunuyor dokunmasın diye yapıyorum inada bindiriyor 😅
daisy__ deletedmom43191 hatta ama sizinki büyük ben doktora sormuştum o onu oyun olarak algılıyor yani istemediğiniz şeyleri yaptığında yapmasın diye eline hafif dokunuşunu oyun sanıyor tekrara bindiriyor demişti🥹