btl194 atesvesu Philips avent aldım ama kullanır mı bilmiyorum daha doğmadı bebişim bunu daha seviyor bebekler diye tavsiye üzerine aldım
senaasskkrr atesvesu bu arada 8 aylık şuan doğduğu tarihe göre ama düzeltilmiş 5 ay 19 günlük o yüzden hala 0-6 ay avent kullanıyor
furkanefe2941 senaasskkrr ben ilk oğlumda damak yapısını bozmamasi icin 1 yaşına kadar 0-6 ay kullanmıştım bi doktoru dinleyerek 1 yasinda birakti zaten
suragungor atesvesu avent aldim wee baby ninde kaucuk olanlari cok hosuma gittigi icin ondanda aldim su an icin 4 tane emzik oldu bakalim tutacak mi tutmazsa baska seylerede yonelirim😂
furkanefe2941 atesvesu ilk oğlumda avent almıştım hastane de tuttu simdi 2.ye de ayni avent aldım insallah oda tutar
-rabiss54- atesvesu avent kızımda da oğlumda da doğduğundan beri kullanıyorlar gayet güzel tutuyorlar
Hellomy99 atesvesu Philips avent ultra aile aldık ama ultra dört daha iyi ben aldıktan sonra öğrendim maalesef
Mapiamapia atesvesu bips her zman favorim ilk kızımda direk tuttu kauçuk anne memesine cok yakın tavsiye ederjm
atesvesu Mapiamapia meme reddi yaptı mı hiç ben sadece uyumasına yardımcı olduğu için vermek istiyorum
senemtolga madamoschino yaa bende onlari cok begeniyorum gece icin olanlari ama akli.da soru isareti var göz alir gibimi parlakligi acaba bebegimi nasipse inşallah kullandigim zaman dikkatini oraya verme gibi birsey olur mu ki ilerde vs bilemedim