Gokturkmom_ demirrleydi_ Ayyyy can çekmesii çok başka hamilelikte🥹 kalkıp yağlamaya yaptığımı biliyorum(hiç yemediğim şeyi canım çekmişti)
demirrleydi_ Gokturkmom_ evet öyle sosyal medyada gezinmek bile çileydi gördüğüm herşeyi istiyodum özellikle künefe 😄 Kayseri yağlaması mı eğer öyleyse bende çok yedim hamileliğimde ama tiksindigim şeylerde oldu tabi haşlanmış tavuk ve yumurta 9 ay hiç yemedim
Havin49_ Gokturkmom_ ilk oğlumda aşırı aşeriyordum tiksinmelerim de vardı bu gebeliğimde bi din canım pasta aşerdi ve çoğu şeyin kokusu rahatsız ediyor
kahvesever__ Gokturkmom_ ilk hamileliğim çok zordu çok mide bulantım oldu ve tiksinme ikinci rahatı 😂
canan_55 Gokturkmom_ aşermeden çok tiksinme oldu bende sarımsaklı baharatlı veya ekşi rahatlattı beni
Farukkubra2025 Gokturkmom_ ya yemin ederim bu ben, bir hevesle canımın çektiği yemeği yapıyorum, of of diyorum o gün öyle bir iştahla yiyorum onu, ertesi gün asla o yemeği yiyemiyorum💆🏻♀️💆🏻♀️😅
annekiz6141 Gokturkmom_ balık kokusu benı mahvediyor yıyınce sankı agzımda demir varmıs gıbı hissediyorum 🤢 gercı ota, poha mıdem bulanıyor o ayrı konu da 😅🤣