Kubra-1997 Transferim 9. Günü az önce idrara çıktım minik bi kırmızı parça ve ardına hafif kanama başladı düşük mü oldu ne oldu biri yazdın
Sumay_61 Kubra-1997 canım tutup tutmadığı henüz belli değil belki adet oluyorsundur veya başka bir şeydir
zekraa19 Kubra-1997 bunu tam anlamıyla bilemeyiz belki tutunma kanaması olabilir belkide adet oluyor olabilirsiniz rabbim inşallah gönlünüzdekini nasip etsin
tosbito Kubra-1997 sadece kanama değil de, pıhtı düşmesi riskli bir durum olabilir. Hemen doktora giderseniz belki bi ilaca başlarlar tutunması için vs. Çok geçmiş olsun şimdiden umarım hiç önemli bişey değildir🙏🏻
Kubra-1997 tosbito ya minicik bişey düştü üstüne kan geldi şuanda da akımtı hisseder gibi oluyorum peçeteyle silince az kan bulaşıyor düşük mü bu ya ne bu
tosbito Kubra-1997 buradan bunu anlamak çok zor. İsterseniz sabahı bekleyin isterseniz şimdi gidin ama progestan fitille kanama durduruyorlar diye biliyorum. Olası bi düşüğün önüne geçebilirler belki de. Allah korusun inşallah
Seymaaaaaaaaaaaaa Buraya yazacağınıza hastaneye gitsenize neden burdakiler ultrason mu gözünüzü seviyim acile gidip hemen bir Ebeden yardım alın.
Kubra-1997 Seymaaaaaaaaaaaaa acil hiçbirşey yapmazmış eşimde ortalığı velveleye verme dedi insan bi anlık korkuyla buraya yazmam zorunda kalıyor elim ayağım boşandı resmen
masasli Transferim ne demek tüp bebek mi denemiştiniz. Acilen doktora gidin kırmızı kan bile riskliyken pıhtı vardı diyorsunuz hemen gidin
cns5117 Kubra-1997 Kanamanız devam edlyormu 9.gün benmde peçeteye açık pembe gibi leke gelmişti 1 kerelik sdce dr um devam etmedgi sürece beklememi söyledi yerleşme olabilir diye test günümde pozitif sonucu gördüm muhtemelen yerleşme kanamasıydı inşallah sizin de öyledir 🙏🏻
Kubra-1997 Deletedmom_298 ilaydarabiaoz Seymaaaaaaaaaaaaa Yarın vericem kan tahlili bakalım sağlık ocağına çarşamba çıkar inşallah