Deletedmom_584 Kızlar pcos hastasıyım kan tahlillerimde baya bi yuksek çıktı normale göre kilom da var siz nasıl hamile kaldınız ya da süreci iyileştirdiniz?
Kubra-1997 Deletedmom_584 bemde pcosum direk zayıfla ben yapamadım çok zorluk çekiyorum tüp bebek başladım tüp bebekten önce 3 kutu oceanın suda eriyen pcos takviyelerini kullandım söylim zayıflamadığın sürece işe yaramıyor arkadaşım lütfen zayıflama gibi yeteneğin varsa zayıfla
Zeynepnazlikarayel Deletedmom_584 pkos olduğumu öğrendim tedavisiz 1. Yılda hamile kaldım ama o sıralar 7-8 kilo vermiştim belki de ondan dolayı olabilir
zynpdrsn Deletedmom_584 bende başlangıcı vardı kilo verdim ondan sonra hamile kaldım kilo vermek yumurtalıkların çalışmasını etkiliyor bence kilo vermeye odaklan
tosbito Deletedmom_584 bende de pcos var kilom yok 55 kiloyum. 2 yıldır deniyoruz amh değerim benimde 11 Lh değerim fsh değerinin iki katı kadar Cevapları merakla bekliyorum bende 🥹
Kubra381 Deletedmom_584 2 defa hamile kaldım 2 si de Klomen ile ilki düşük oldu gelişmediği için 2. Çok şükür sağlıkla ilerledi kızım 4 yaşında şimdi çocuk istiyoruz bu ay Femara kullandım test zamanımı bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 sağlıklı beslenmeni tavsiye ederim ve eğer eşinde bir problem yoksa doktor kontörlünde Klomen Femara kullanabilirsin
Kubra381 Birde ben çok yaşadım stres çok etkiliyor Çocuğum olamacak hamile kalamıycam ben diye kendimi çok yıprattım Ama inanın en kolay hamile kalan grup Pco doktorum öyle söylemişti Güzel bir tedavi ile ve de sağlıklı beslenme ile hamile kalmak çok mümkün Aslında günümüzde gebelik sağlanamamasının en büyük sebeplerden biri sağlıklı beslenmemek Ve ben 85 kilo hamile kalmıştım kızıma zayıflamış olsam daha rahat kalacaktım belki de
suzan1234 Deletedmom_584 bende de pcos varmış ilk gebeliğim evlendikten hemen sonra oldu 3 ay içinde ikinciyi istedik baya olmadı o şekilde öğrendim 9 ay fala devlet hiç bişey yapmadı özel bi doktor var bi ilaç verdi ilk ayda hamile kaldım
ebrudefnee Deletedmom_584 zayıflamaya çalışın stresten uzak durun ve takviyelerinizi alın bendede pcos var ama değerlerim hamile kalmama engel değildi normaldi ok gebeliğimde sağlıklı yeşil ağırlıklı beslenmeye çalıştım spora başladım 3 kilo vermem bile bi ay sonra hamile kalmama sebep oldu bide takviye kullandım şimdi 2. Ye hamileyim bu hamileliğimde de zayıflamaya çalıştım kafamı başka şeyle meşgul edip düşünmemeye çalıştım çok şükür işi yaradı tabi hemen olmadı 2 gebeliğimde korunmayı bıraktıktan 6-7 ay sonra oldu
furkanefe2941 Deletedmom_584 kesinlikle zayıflamak bu işin sırrı.. 2 başarısız tup bebek tedavisi sonrasında 20 kilo vererek (90 li kilolardaydim) tedaviye başladık ve oglum oldu 3 yıl sonra sadece görsel amaçlı kilo vermeye başladım diyetisyen eşliğinde 10 kilo verdim hala kilo verme sürecinin içindeyken supriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim anladım ki pcos un düşmanı kilo vermek
edaabykl Deletedmom_584 Valla pcoslu olmama guvendim heeralde hamile kalmam diye süpriz bir sekildde ikinciye hamileyim ama kilo verdim biraz o sıra kalmis olabilirim 79 kilodan 73 e inmistim hamile olduğumu öğrendim
ebrudefnee Deletedmom_584 aslında paketli gıda tüketmeyin diyorlar ama ben yine dayanamayıp yiyordum normalde de çok tüketen biriyim eşimle akşamları televizyon izlerken felan o dönem en aza indirdim kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurta vs yiyordum ve yeşil ağırlıklı beslenmeye çalıştım