Ipek0z meri-tz34 bir ince bir kalın battaniye muhakkak olsun, 2 tane hastane çıkışı olsa yeter bence giden çoğu şey geri dönüyor. kendin için kayısı suyu veya püresi ayarlamanı tavsiye ederim doğumdan sonra tüketmen gerekecek. Sezaryen olacaksan nescafe de almalısın tabi. Bunun dışındakiler zaten klasik herkesin bildiği şeyler
meri-tz34 Ipek0z gebelik şekeri var bende malesef doğumdan sonrada bi süre dikkat etmem gerekecek :( nescafe ne için onu ilk kex duyuyorum
tahamommy Zeynepefem ay kız sana mı istisna diyim bana mı 😅 benim de iç dış toplamda 15den fazlaydı dikişim ama o ilk günün heyecanıyla bebeğimi kucağımda bile gezdirmiştim ya 🥹😍
meri-tz34 tahamommy gebelik şekeri çıktı bende çoğu kişi sezeryan olur diyor ama henüz doktorum bişey söylemedi normalden de korkuyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim 🫣 o yüzden duş alma ihtimali biraz uzak geldi 🫣 olsun sonuçta emzirmeyede geçicez inşallah 😅
meri-tz34 tahamommy yok ben özele gidiyorum ama ebe arkadaşımın tavsiyesiyle elle sağımı deneyeceğim inşallah, önerinix için çok teşekkür ederim duş alamasam bile sıcsk havlu işe yarar bencede , inşallah kolayca gelir süt ya en endişelendiğim konu bu
Ipek0z meri-tz34 nescafe sezaryende narkozun vücuttan atılmasını sağlıyor canım kayısıyı da kabız olmaman için söylemiştim ama şekerin varsa olmaz tabi🙏🏻
meri-tz34 crknordk aaa pişik kremi için çok gereksiz diyolardı şaşırdım doğrusu ne olur ne olmaz bulunsun o zaman
senaninn meri-tz34 ben 36. haftamdayım kendi listemi paylaşayım belki faydası olur 💓 HASTANE VALİZİ ANNE İÇİN: [x] Pijama takımları (3 Takım) [x] 4-5 yüksek bel külot [x] Makyaj malzemeleri [x] Deodorant [x] Toka [x] Tarak [x] Hastaneden çıkışa rahat kıyafet [x] Çorap [x] Hırka [x] Lohusa terliği / Tacı [x] Depend [x] Hasta bezi [x] Emzirme atletlerim [x] Emzirme sütyenlerim HEMŞİREYE VERİLECEKLER: [x] 1 adet alt açma örtüsü [x] 2 adet bez [x] 1 paket ıslak mendil [x] 1 adet penye battaniye [x] 1 çift çorap [x] 1 adet ağız mendili [x] 1 çift eldiven [x] 1 adet bere [x] 1 adet alt üst ayrı takım [x] 1 adet uzun kollu iç zıbın BEBEK YEDEK [x] 3-4 eldiven [x] 3-4 bere [x] 5-6 adet ağız mendili [x] 3-4 çift çorap [x] 3-4 adet alt üst takım [x] 3-4 adet zıbın ALT DEĞİŞTİRME [x] Pişik kremi [x] 2-3 alt açma örtüsü [x] 1 paket ıslak mendil [x] 15-20 adet bez DİĞER EŞYALAR [ ] Bebek çikolatası [ ] Bebek hediyeliği [ ] Şarj aletleri [ ] Atıştırmalık [ ] Kimlikler [x] Kalın battaniye [x] Hastane odası süsleri [x] Kirli eşyalar için torbalar [x] Puset & Puset örtüsü [x] Bebek kartları(Dünyaya hoş geldim vb) [x] Müslin örtü EMZİRME İÇİN [ ] Emzirme yastığı [x] Gümüş kapak [x] Süt pompası [x] Emzik kutusu [x] Emzik [x] Süt kaşığı [x] Göğüs pedi [x] Göğüs ucu çıkartıcı [x] Göğüs ucu kremi
deletedmom43191 meri-tz34 EBEYE VERİLECEKLER 🥰 1 adet bez 1 adet zibin 1 adet alt üst takım 1 adet eldiven 1 adet şapka 1 adet Müslin örtü(hastane çıkışında olan örtü yani) BEBEK İÇİN 🥰 10 adet bez 3 adet zibin 3 adet alt üst takım 3 adet şapka 3 adet eldiven 1 adet battaniye 1 paket islak mendil ANNE İÇİN 🥰 10 adet depend(büyük rahatlık olur kendisi) 1 adet sutyen 1 adet kulot(aslında gerek yok depend üstüne ama belki giyinmek istenilir) 1 adet çorap 2 adet alt üst pijama takımı 1 adet tülbent 1 adet kağıt havlu 2 adet hırka veya yelek BU YAZDIGIM SEYLER BENIM 3 DOGUMDA DA YETERLI GELEN SEYLER NE EKSIK NE FAZLA OLUYOR 🥰 martta dogum yaptim ve bunlar tam yetti ne fazla ne az bu liste uygun çantanın olmazsa olmazı bence dependn😅
gulsah30 Havin49_ suan 3inciyw hamileyim oglum 2yasinda yara olrmu bilmiyorm oglum 17aylikti braktigimda
Havin49_ gulsah30 bilmiyorum cnm dediğim gibi benim alıp pişman olduğum şeylerden biri hiç fayda etmedi meme ucum koptu nerdeyse