elifcavusoglu Blueeberryy ya bende nisanda dogum yapıcam umarım banada iyisi denk gelir cünkü son yıllarda bi kac kez değişmiş ebeler sanırım. Bu arada SGK lı mı 2500 ben 2000 e gitmistim kasımda, zam mi gelmiş?
Blueeberryy elifcavusoglu evet sgkli zam gelmis sanirim 2500 aldilar bu ay benden ebelerden suphen olmasin zaten ozel hastane sonucta ama her gelen bakanda cok iyiydi bana cok yardmci oldular cok nazimi cektiler 🫠🌸
Gecegunesi neclayigit muayene 2000 den 2500 olmuş 25 Aralıkta gittim. Normal n Doğuma 40000 dediler gece olursa doktor gelirse +6000 . Şubat başı doğumum olacak, bu fiyatları verdiler bana 3. Normal doğumum. İlk ikiside nehir hanımdaydı
elifcavusoglu Gecegunesi bende nehir hanımda doğum yapıcam inşallah . siz ilk doğumunuzu nehir hanımda yaptığınız için indirim yapmışlar sanırım bana 45 demişlerdi ama kasım ayında. Bu size söylenen fiyat yeni zammı acaba bide sgk lı sgksız ne kadar fark ediyor biliyomusunuz ?
Hamraelif Gecegunesi Biz bugün sorduk. Normal doğum sigortasız 48 bin tl dediler (mesai içi olursa doğum). Muayene de 3000₺ olmuş
Gecegunesi elifcavusoglu yeni olması gerek çünkü 25 aralıkta gitmiştim doğum ne zaman falan diye de sordular , normal doğum fiyatıydı bu
neclayigit Yeni yıl için nehir bayrama 40bin dedilerse gayet uygun geldi okadar çok yüksek fiyat duydum ki 😏
Pinaraydin_2969 ysmnsen ben nihan ilhana gidiyorum memnunum. Nehir hocaya gitmek isterdim fakat ssvd li hastalari da çok ağırlıkta olduğu için çok sırası var ve çok yoğun. Bu yüzden nihan hanımla devam edeceğim
elifcavusoglu Hamraelif 2500 sigortalı muayene ama normal doğum için bugün bizede 50 dediler. Sizin burda ikinci doğumunuz falanmı oluyor
Gecegunesi elifcavusoglu benim 3. Doğum daha önceleride nehir hanımda oldu sanırım ondan 40 bin dediler
yeniden_anneyim @Gecegunesi @neclayigit merhaba eski yazıları okurken gördüm sizi doğumlarınızı nehir hanımda mı yaptınız acaba ?
hilalomer Doğum yapan ve çok iyi hastane çok iyi doktor diye öneride bulunacak birş var mı çok korkuyorum bu konudan hala bulamadım kafama göre bir hastane ve doktor doğum paketi almak gerekli mi sizce almayınca nasıl ilerliyor işler