elifcavusoglu biraz uzun olucak ama umarım okursunuz .İlk gittiğimde dr’u bekledik 2,5saat sonra bir anda ablası rahatsızlanmış bir anda çıktı gitti tamam dedim her şeyin başı sağlık sonra 2,3güne zor buldum kendisini neyse muayene oldum keseyi görmedi altdan bakmayı teklif etti bende bir önceki drum altdan muayene için uygun değil dedi senin vucudun en az 12hafta geçmesi gerekiyor oda bana boyle bir şeyin olamayacağını soyeldi inandım yaptırdım eve gittim anında kanamalarım başkadı ulaşamadım bi turlu kendisine sonra hastaneye gittim kontrol etti bana bir şey yazmadan gönderdi 1hafta sonra tekrar gel dedi kanama azalmışdı yine altdan baktı kanama çoğaldı aşırı yine bir ilaç vermedi (progeston fln vere. Bilirdi en azından bana göre sorumsuz suratsız dı sorduğumda ki hocam altdan muayene ile alakalası ola bilir mi beni tersledi ondan sonra bir daha da gitmedim o tavrı yuzunden başka dr gittim bana hemen yatış verileceğini progeston iyne fitil ve serum yemememi soyledi ama çok geç kalmışsın dedi ve gerçekten de geç kalmışdım onun yüzünden bebeğimi de kaybettim . Bir daha asla gitmem ona çok sorumsuz kanamaya resmen normal gozuyle bakıyor benim şimdiki doktorumdan Allah razı olsun ne altdan bakmadı nede boyle durumlarda sorumsuz davranmadı oysa buda çok yoğun kalabalık ona rağmen kolaylıkla kendısıne ulaşa biliyorum .