mommynuray susamannesi_ çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için, ikili testin riskli gelmesi sonucu verdim bu testi, rabbim korusun bebeğimi olumsuz bir şey çıkmasın sağlıklı olsun. Panik halindeyim 😔
susamannesi_ mommynuray Endişe etmeyin, benim doktorum 2li 3’lü tarama artık sağlıklı ve güvenilir sonuçlar vermiyor o yüzden direkt Fetal DNA öneriyorum ben dedi seçenek bile sunmadı yani, yanıltıcı sonuçlar verebiliyor çünkü
duygusglmr mommynuray hiç korkmayın benim de ikili tarama sonucum kötü gelmişti bende fetal DNA yaptırdım çok şükür sağlıklı geldi. Sizin de güzel haberlerinizi alıcaz.
umutluvemutlu mommynuray evet dün akşam geldi çok şükür sağlıklı haberler aldık 🤲🏼 bir kızımız olacak inşaallah🥹🥹
mommynuray umutluvemutlu maşaAllah, güzel haberin darısı başıma. Tam olarak hangi gün vermiştiniz acaba kanı?
umutluvemutlu mommynuray 11 Aralık perşembe verdim. 21 aralık pazar çıktı. Kendinizi günlere bağlayıp stres yapmayın. Aynı arkadaşım aynı yerde aynı firmaya kan verdi 7 günde çıktı benim 10 günde çıktı. İnşaallah siz de çok güzel haberler alacaksınız ❤️❤️
umutluvemutlu mommynuray yurtdışında noel tatili var şuan ona denk gelmiş olabilir sizin testiniz bence 2-3 güne sonuç gelir en geç ❤️