1prenses2prens56 sprmom 3 cocuk annesiyim 4 ay oldu dogum yapalı Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😊🥰
deletedmom43191 sprmom duzen oturuyorda uykusuzluk zorluyor merak etme hersey hal oluyo ama uykusuzluga çare yok 😔
crknordk sprmom benim bi kızım bi oğlum var ama küçük olan kız ona kız kardeş istiyor gönlümm.geçenlerde rüyamda kızımda gördüğüm gibi altın gördüm bakalım ne olucak çok heyecanlı
sprmom crknordk bende ikinci bebeğimde cinsiyet belşi olmadan rüyamda erkek olacak adıda Ömer olacak dedik cinsiyet erkek adınıda Ömer Faruk koyduk 😊inşallah sizinde rüyanız hakkınızda hayırlısı olsun 😊
deletedmom43191 sprmom yok canım evimin önüne tır park etmislerdi gece adam 2 den 2 buçuğa kadar tırı bağırttı hepimizi dikti ayaga daha da uyuyamadik
deletedmom43191 sprmom aynen öyle yan dairem boş o tarafin camına park etsin niye benim caminin önu işgal oluyo kocam evde olsaydı o adam onu yapamazdı kadin basima da ses çıkaramadım tircilarin cogu pislik çünkü
deletedmom43191 sprmom acaba birine şikayet etsem çözüm bulunur mu yoksa normal yol diye kimse karışmaz mı