duriskonunannesi sprmom 10+1 olduk , daha dun ogrendim zaman kavrami 3. Gebelikte cok hizli ilerliyor 😁
sprmom Merveykar oooo siz baya yol almışsınız ben daha bugün kalp atışını duydum6 haftalık sağlıcakla gelsin bebeğiniz 😊
sprmom deletedmom43191 diğerleri kaç yaşında zorda olsa düzene oturuyor mü hayat benim biri 4.5 yaşında diğeri14 aylık emiyor da daha plansız bi şekilde oldu nasıl olacak rabbim bi kolaylık verir illaki de insan korkuyor😩
deletedmom43191 sprmom duzen oturuyorda uykusuzluk zorluyor merak etme hersey hal oluyo ama uykusuzluga çare yok 😔
sprmom duriskonunannesi yakınız benimde 6 haftalıkmış ikinci de öyleydi benimi için bakalım bu nasıl olacak
Keziban sprmom 33 yaş 12. Haftadan merhaba iki kızım var ☺️ bu detayları da beklerim diğer annelerden
sprmom Keziban ben ikinci bebeğimi 35 yaşında doğurdum bu kaçak sürpriz 37 de doğuracam inşallah bi sıkıntı çıkmaz
burcuo Keziban Sizinle benzer gidiyoruz, 33 yaş, 3.gebeliğim benim de. Bir oğlum var, kızım maalesef melek oldu 🥹 10+6dayım şu an.
Havin49_ sprmom benim ikinci gebelik ama üç çocuk olcak bir oğlum var iki oğlum da yolda 27 haftalıpım
Keziban Havin49_ çoğul gebeliklerde Allah yardımcınız olsun diye dua ediyorum benim kız kardeşimin üçüzü oldu güzel bir maraton sizi bekliyor inşallah sağlıkla afiyetle büyütürsününüz kucağınıza alırsınız