birthecene annekiz6141 evet evet tekme yok ilk gebeliğimde oğlum bombardıman atardı tekmeyle kız bu da maşallah sakin olcak sanırım 😂
Havin49_ annekiz6141 bemce 12 hafta bebek hareketi hissetmek için çok erken benim ikiz ona rağmen 16 haftada az az hisettim 18 den sonra aşırı şiddetlendi
aybike2212 annekiz6141 ikinci gebeliğim benim 15+4 teyiz bende hissediyorum bebeğimin haraketlerini eğer çok zayıfsanız hissedilebilir belki çok erken geldi o hafta bana hissetmek için ama emin değilim 🤗
sbulut64 annekiz6141 16. Haftamda hissetmeye başladım bende şaşırdım çünkü oğlumu 6. Aydan sonra anca hissetmiştim 😂
sbulut64 annekiz6141 erken hissedilebiliyormus. Kilom ile alakalı olduğunu düşünürdüm ilk gebeligimde şuan iinciye daha kilolu + sezeryan göbeğimde olmasına rağmen çok erken hissettim
kubra0208 annekiz6141 bende 11. Haftadayim 3. Gebeliğim diğer ikisinde 15 -16 dan sonra hissettim hep ama beni gören karnın çıkmış ikiz mi yoksa diyo mümkün olabilir mi sizce ilk kontrolde böyle bişe demedi doktor
annekiz6141 kubra0208 benımde kızda öyleydi kuzum kımının iç karnı genıs oluyor bellı olmuyor, kımının dıs karnı genıs oluyor bellı oluyor normal yanı bende 12 haftalık oldum 4,5 aylık gibiyim
kubra0208 annekiz6141 rahatladım valla ya dışarı çıkmak istemiyorum artık her gören aynı şeyi diyo motivasyonum düşüyor evimde rahatım
annekiz6141 sbulut64 ya zaten kuzum oyle tekme seklınde hissetmiyorum tabıkı de 😅 ama böyle balık kayar ya suyun içinde onun gibiydi mesela şuan yok 😅 olabiliyor bence ya bilmiyorum sorucam doktoruma da 🙊
Karamgurme annekiz6141 2. Hamileliğim ilkinde 17 de hissetmiştim tabi o zamanlar daha zayıftım ilk doğumdan sonra pek kilo vermedim şimdi 22. Haftadayım bir iki haftadır hissediyorum muhtemelen kilo farkından dolayı genelde 2. De daha erken hissedilir derler ama tam tersi bende
annekiz6141 Karamgurme iç karniniz genissse o zamanda geç hissediliyormus kuzum tabi bilmem de 🥰 sağlıklı olsunlar da amann hepsi boş..