Asli0611 ozlemturgay evlendikten sonra çok hızlı kilo aldım 47 ydim evlenmeden önce düğün zamanı 45 e düştüm balayından geldim 1 ay sonra tartıldım 52 6 aylık evliyim inşallah 1 ayda aldığım 7 kiloyu hamileliğim boyuncada böyle hızlı bir şekilde almam😁
eliff33 Asli0611 aynı ben 46 ile evlendim 52 kiloyum 😔 çatlaklar benimde kabusum fakat Ender saraç ın internetteki videolarına bak güzel karışımlar Öneriyor özellikle susam yağı👍
Benimisteo Asli0611 Eger hosuma giderse bi kac damla limon damlat ben oyle yqpiyorum tiksinti gidiyo. Yada bi surahi suyun icine bi limon fln...
Aymesev Asli0611 uzgunum canim benim kullanmadigim bisey kalmadi halada kullaniyorum 4.5 ay da ben catlamaya basladim suanda da karpuz gibi yarildim umarim sen catlamazsin vucutla alakali ne lierac ne mustela kullandim ne hindistan cevizi ne badem yagi ne kayisi yagi yok anam yok yarildim bildigin
Asli0611 Hadi yaa🙁 artık vücutla alakalıysa bebeğimiz için görmemezlikten geleceğiz başka çaremiz yok
Benimisteo Asli0611 Kesinlikle Weledanin hamilelik catlak yagini oneririm. Bence gelmis gecmis en iyisi. Arkadas cevremde cok memnun. Ama turkiyedeysen onermem cunku arastirmistim cok pahali o paraya yazik. Yurtdisindaysan bize gore uygun fiyati.
Asli0611 Benimisteo baktım şimdi fiyatlara da gerçekten çok pahallı her ay kullanım yapacağımızı göz önünde bulundurursak🙁
Benimisteo Asli0611 Aynen bencede degmez. Ben turkiyede olsam almazdim 250 tl fln diyo simdi baktim🤦🏻♀️ Onun yerime cocuguna biseyler al daha iyi. Ben simdi yorumlari okudum sende yazmissin bende uyguliyim dusa girmeden once bebek yagi gercekten cok iyi fikir. Arada bi yapardim hic aklima gelmedi hamilelikte oyle de gercekten nemli yagli gibi kaliyo. Yarin ilk isim bebek yagi almak olcak😄
Eed7 Benimisteo hayır indirim zamanı 11 gibi bi rakkama gratis yada watsonslardab alabilirsiniz normal fiyatıda 30-35 yıl boyunca çok rhaat yeter artar
FGozde Merhaba ben de bu konuya çok takmıştım ilk aydan başladım sırayla çoğu kişinin önerdiği, kullandığı kremleri kullandım üstelik kremlerin yanına ek yağlarda kullandım ama nafile başladı çatlaklar 🤦🏽♀️ genetik ve deri yapısı çok önemli, tabi ki önlem alın ama olursa da olur artık alışacağız. Ç Umarım şanslısınızdır ve çatlamazsınız 💕
SerminMutlu Asli0611 kakao susam aci badem eser miktarda hindistan cevizi arkadaslarimin hepsi bunu kullandi catlaklari hic olmadi tabiki genetik faktorler var evet ama yeterince su ve yeterince nemlendirmeyle catlamayacagini düsünüyorum ben 🙏 pehlivan gibi gunde 3 kez alt bacak haric heryerimi yaglayip geziyorum riske atamam ama olursa da olur🙏👊
Asli0611 SerminMutlu dediğin gibi önden önlem almak amaç olacağı varsa oluyor zaten şans işi inşallah şanslı kadınlarızdır. Gerçi Allah bize böyle bie mucizeyi nasip etmiş 🥰🙏🏻
Sunayaz Asli0611 bence hiçbişey yapmanıza gerek yok. Çok fazla gerildiğinde çok az zeytinyağı sürüp masaj yaparak sürün ve bol bol su sonuç 0 çatlak👍🤗
SerminMutlu Asli0611 elimden geleni yapiyorum catlarsam baya uzulurum😁😁ama olsun bir mucize geliyor buna deger 💙