Asli0611 MasaaL evet o tarifi instagramda görmüştüm. Yani 3bucuk kilo bi bebek için normal diye düşünüyorum göbek çatlamasın diye de bebegi besinsiz bırakacak değiliz😁
Eed7 Asli0611 dünya para verip gereksiz markalı kremleri almayın derim içeriği güzel bir bebe yağı-sonrası Hindistan cevizi yağı ve istersen aynı safa yağı dönüşümlü kullan gögüs ve karnının her yerine önemli olan nem gerisi hikaye eee gen faktörüde etkildir illaki ama sen herdaim süz bunları çatlama olacagını sanmıyorun 7 aylığım şuan henüz çatladım 😁
Asli0611 Eed7 evet bebe Yağına kesin olarak başlayacağım garanti olsun diye bir kaç dikir daha istiyorum ki en azından ben elimden geleni yaptım diyim sonrasında😎
Asli0611 GULSAHKP bir insanın su içinde midesi bulanır mı ya 😣 Çatlamayacaksa bile bu sebepten çatlayacak 🙁
Pnrmrcn27 Asli0611 saf zeytinyağı marketlerdeki değil ama yerinde çekilmiş olan sür gece yatmadan zaten karnın nasıl emiyor sabah kalktığında göreceksin
Basakaya Canim 38+3 üm hic çatlağım yok belki olur ama ben surekli yag sürüyorum gunde 2 kere bi oglen bir de gece yatarken. FREI ÖL kullandım. 4. Kutum bitmek uzere. Bazen %50 indirimle 3 lu seti 70e dusuyor. Bi takip et catlak olusmama garantisi veriyor. Birde tek karnina surme goguslerin ic dis kalcalarin ve beline dogruda masaj yaparak uygula.
Basakaya Asli0611 link atayim canim bi bak. Bu 3lüsü https://www.freiolturkiye.com/frei-ol-hamileler-icin-catlak-onleyici-125-ml-3-lu-set
Bebebebe Asli0611 canım ben 39. Haftadayım. Ve bir kere bile vcduma nemlendirici dahi sürmedim. Genetiğinde varsa yada derin sertse çatlıyosun. Ben hiç çatlamadım. Ama litre litre su içtim.
Bebebebe Asli0611 ki beş haftalıkkrn lierac a başlayıp dokuz ay boyunca sürüp harita gibi oldum diyenleri okdar çok gördüm ki. Bence bol su iç nemlendricide kafana göre alıp sürebilirsin.
Asli0611 Bebebebe genetik önemli doğru. Amaan zaten hamileyim kilo alıcam ve çatlayacam kafasına girmek istemiyorum işte. Zaten doktorumda söyledi litre litre su içersen hiç birşeye gerek kalmayacak dedi
Bebebebe Asli0611 evet ben gerçekten en az iki litre içtim herhün. Bazen 3 ü buldu. Ve bir çizik bile çatlamadım tertemiz. İçerden beslemek lazım.
SerminMutlu Asli0611 1.si bio oil 2.si aktardan yaptigim karisim daha 6.ay civarinlarindayim belli olmaz ama catlamamayi umuyorum 🙅♀️
ozlemturgay 2. Aydan itibaren sabah akşam hergün bebek yağıyla karnıma masaj yaptım ve bol su içtim 40+3üm hiç çatlağım yok normalde cildim kurudur ayrıca bebek yağının çok iyi geldiğini düşünüyorum tavsiye ederim
SerminMutlu Asli0611 kakao susam aci badem eser miktarda hindistan cevizi arkadaslarimin hepsi bunu kullandi catlaklari hic olmadi tabiki genetik faktorler var evet ama yeterince su ve yeterince nemlendirmeyle catlamayacagini düsünüyorum ben 🙏 pehlivan gibi gunde 3 kez alt bacak haric heryerimi yaglayip geziyorum riske atamam ama olursa da olur🙏👊
ozlemturgay Bu arada dengeli kilo almanızı da tavsiye ediyorum dengeli kilo almakta çatlak oluşumunu azaltmaya veya önlemeye yardımcı oluyormuş😊
Asli0611 ozlemturgay evlendikten sonra çok hızlı kilo aldım 47 ydim evlenmeden önce düğün zamanı 45 e düştüm balayından geldim 1 ay sonra tartıldım 52 6 aylık evliyim inşallah 1 ayda aldığım 7 kiloyu hamileliğim boyuncada böyle hızlı bir şekilde almam😁