penbe_karisi Şaka gibiii yaaa 🥹🥹🥹biran önce günlerin geçmesini istiyorum bı yandan da hazırlığım yok korkuyorum 🥹🥹🥹ayy sağ selamet bebişlerimizi kucagimiza alalım inşallah 🥹😍❣️🥰 Sizin kaç haftanız kaldı kizlarrrr 🥰🥰🥰🥰
Sinerjik penbe_karisi maşallah 🧿 benim 25 hafta kaldı gecer mi 🤣 ben de cabucak geçsin istiyorum hayirlisindan
1demetyasemen penbe_karisi kız seninle hemen hemen aynı hamile kaldık benim bebiş erken doğdu 😂 doğmasaydı 28+4 olcaktı doğumdan sonrası su gibi geçti anlamadım 19 gün olmuş bile 😂
Burcu006 penbe_karisi 29 haftalık şuan sezaryen olucam yaklaşık olarak 9 hafta kaldı ama hiç bi hazırlığım yok ilk oğlumdan kıyafetler var onları yıkanıcak bi yandan korkuyorum bi yandan o günün gelmesini istiyorum karışık duygular içindeyim 🥺 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah evlatlarımızı ❤️
penbe_karisi Sinerjik geçer canimmm bı bakmışsın su gibi geçmiş ama bana geçmedi sanki yıllardır hamileyim 🤣🤣🤣
penbe_karisi 1demetyasemen malesf öyle oluyor ya hamileyken geçmiyor zamannn ama doğumdan sonraaa zalim zamannn hemen geçiyor
penbe_karisi kartanesi___ 🥹🥹🥹🥹🥰🥹🥹😍🥹🥰ayyyy hızla gecsinnn bacimsuuuh bu zamannnn sen doğur arkandannn 1 hafta sonraa ben inşallah 🥹🥹🥹🥹🥹
gamze6p @penbe_karisi maiallwh canım darısı bizlere olsun bizim son 140 gün 😅ama sezeryan olacağı için bir tık daha az
byzkhn penbe_karisi son 5 hafta şimdilik tabi doktor kontrolde ne gün der bilemiyorum 🫠🥰 biraz önden gidiyor benimki önceki doktorum belki erken doğum olabilir dedi şimdi kontrol gününü iple çekiyorum 😁