Miracle_1 umransag dün aklıma gelmişti sana demedim yslancı pozitif çıkarıyormuş test sende de yalancı negatif çıkarmasın diye ama çok şükür gördün başka testte pozitifi
alpek umransag hayırlı olsun canım darısı isteyen herkese yumurtlamadan sonra Regle benzer ağrıların oldu mu peki ara ara
Miracle_1 umransag seninle belirtilerimizi falan konuşuyorudk ya şimdi bakıyorum postunda bişeyler yazmış mısın diye 😊bir yanım diyor yarın mı yapsam ama hazır da hissetmiyorum kendimi
umransag alpek bu karın ağrısı yerleşme sürecinince oluyormuş zaten baktım da 1.02 hafta kadar sürüyormuş ilk çocuğum da hiç böyle bir şey yaşamamıştım
alpek umransag Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bizde müjdelerimizi burdan ard arda veririz inşallah
umransag Miracle_1 normalde senin bugün adet günündü diye biliyorum yarın varsa yüksek ihtimalle çıkar canım bunu 2.03 gün öncesinden öğrenmeye çalışan biri olarak söylüyorum:)))
umransag Miracle_1 vallahi ne diyim sen bilirsin canım eğer negatifse zaten on günde geçse gene negatiftir pozitifse iki gün önce yapsan da pozitif çıkıyor:)
Miracle_1 umransag öyle canım ama bir gün önce negatif çıkıp sonra pozitifi de gördün sen her şey olabiliyor 🥲 Eğer yapıp pozitif görürsem ilk seni etiketlerim canım dua et
umransag Miracle_1 eşime söyledim inanmıyor 🤣🤣ben ultrasonda görene kadar ikna olmam dıyor haftaya kan vermeye gideceğiz