umransag smyyy95 hayır canım batma tarzım hiç olmadı sadece vajinada yumurtlamadan sonra beyaz kremsi sümük gibi akıntıları oluyordu bazen iç çamaşırına bulaşıyordu bazen vajinada kalıyordu ama peçeteye sürüldüğünde çok bariz belliydi
umransag 1_cocuk_annesi çok başlarda öğrenmişsiniz siz de değeriniz az çıkmış ben ilk çocuğumu 4 + 5’te öğrenmiştim değerim 450 lerde çıkmıştı
twomam umransag canımmm sağlıkla kucağına al inşallah bizim her şeyimiz aynıydı seninle görüyordum benimde bugün bebetime tam pozitif verdi kan verdim 83 🌸🌸🌸
Miracle_1 umransag kendim gibi sevindim cidden ay bana da dua et umut oldun şuan inşallah bende görürüm 🙏🏻🙏🏻🥲 umransag
umransag Miracle_1 teşekkür ederim canım benim Allah’ım sana da nasip etsin inşallah umudun hiçbir zaman yitirme💕🙏🏻
Miracle_1 umransag anladım canım hayırlısı olsun ya darısı başıma inşallah böyle birlikte ilerledik inşallah bende pozitif görürüm hayırlısıyla
umransag Miracle_1 inşallah canım ilk sana haber vermek istedim burada yoktun sen aktif olana kadar bekledim benim için yerin gerçekten ayrı umarım senin pozitif haberini de duyarız en kısa zamanda💕
Miracle_1 umransag ah eksik olma işim varken şarja takmıştım çok sağol 😘bende dün negatif diyince üzülmüştüm sanki böyle birlikte aynı şeyleri yaşayacağız gibi moda girmişim sanırım ama bir gün daha bekleyim olmazsam inşallah pazar yapayım ben korkuyorum da 🥹