hurremintorunu Kızlar bugünkü yaptığım test bu şekilde çatlama olmuş sanırım değerlendirmeli miyim bugünü de
Deletedmom_878 hurremintorunu ben övulasyon testi kullanmıyorum ama değerlendirmeniz daha iyi olur bence birde bu testi regliniz bittikten sonra mı başlıyorsunuz acaba
melike__41 hurremintorunu Benimde sizin gibi 9 da adetim bitti ve aynı yine sizin gibi bugün şimdi silikleşti en alttaki şimdi silikleşmesi çatladı anlamına geliyor bugünü kesin değerlendirmeliyiz Deletedmom_878
hurremintorunu Deletedmom_878 normalde reglim düzenli 28 gün de oluyorum ama bu ay kimyasal gebelik geçirdiğim için 20 kasımda olması gerekirken 2 aralıkta başladı kanama falan reglin ilk günü olarak kabul ediliyormuş
Deletedmom_878 melike__41 benimde aynı olabilir o zaman bende dün değerlendirdim bugün de değerlendircem adet döngünün uzunluğu ne kadar 3 ünde mi regl olmuştun
melike__41 Deletedmom_878 günlerimiz aynı ilerliyor birbirimiz kaybetmeyelim gebelik testi zamanı gelince haber verelim birbirimize
Deletedmom_878 melike__41 bende aynısı valla beraber güzel haberler alırız inşallah şimdi dğn ve bugün mu değerlendirilmesi gerekiyor
melike__41 Deletedmom_878 bugün 1 olarak sayarsak önümüzdeki hafta perşembe günü çok silik bi çizgi görme ihtimalimiz var