minikimd buketnurkupoglu bende güneşlideyim orası için pek iyi şeyler duymadım bende kendim için araştırdığım zaman
ceycey31_ buketnurkupoglu merhabalar ben yaptım Mihriban hocaya gitmiştim . Yine ona gidiyorum çok ta memnun kaldım.
kizmizimavi yoncahan doğum ücreti değil muayeneler dahil doğum paketi değil mi bu yazdığınız fiyatlar şaşırdım çünkü bursada mi izmirde mi doğum yapsam karar verememiştim. Izmirde en düşük doğum ücreti 70 bin duydum daha dün
yoncahan kizmizimavi canım bazılarında her şey dahil değil. 9 muayene ve doğum dahil olanlar var falan doğum paketi bunlar
uyuyanguzel3 iremgulkul önemli Bilgi vereyim doğumdan sonra e devletten bak ne kadar ödediğine fiyatlar farklı ise tüketici hakeme başvuru yap ödemeyi al bazı özeller devlete az gösterip çok para alıyorlar
purplecloud sugunes sanırım o doğum paketi fiyatı, sadece doğum 87 bin olarak fiyat aldık biz tabi bu ocak zamından önce ki fiyat ocaktan sonra artacak
bernaberna2323 iremgulkul vallah ben dun gıttım kontrole ozele gıdıyorum sordum tabı benım ikiz gebelık 2026 da dogacam allah nasıp ederse nisan mayıs gıbı busenenın fıyatı 46 bin dedı
zynpdrsn nurrkarra nur Derya Malkan Bahçelievler medicana sezeryan 76 bin fiyat almıştık konuşursan sabitleme yaparlar belki ve gerçekten çok ilgili bir hoca ne zaman yazsam wp den cevap verir muanede bile detaylı bakar
Betulayd nurrkarra bahçelievler medicalpark canım doktorum fatma umutoğlu❤️ iki oğlumda da onu tercih ettim
ceycey31_ nurrkarra Güneşli Erdem Mihriban hocaya gidiyorum ilk dogumumu da orda ve Mihriban hocada yapmistim çok iyiydi gerçekten. Bı bakabilirsin belki memnun kalırsın
mapemgr Seyma190623 merhaba paket içeriği nedir güncel fiyatı peşin 56 bin tl oldu ama paket içeriğini çok hatırlamıyorum rica etsem söyler misiniz banada bu paket aklıma yatmıştı
Seyma190623 mapemgr 56 bin olan paket 20. hafta paketi içinde detaylı ultrason var ekstra Normal veya zoraki doğum işte doğumdan sonra bebeğin bazı testleri +5 bebek çekim fotoğraf kapı süslemesi falan ekstra iki üç sey vardıda inanın hatırlamıyorum
prenseslerblogg rabiadumanb Seylan hanımı öneririm ilk doğumumu ona yapmıştım ama şuan devlette takipliyim mecburen gebelikte bazı sıkıntıları çıktığı için ama kendisi çok iyi bir doktordur
imrengundogduu nurrkarra nurrkarra bahçelievler medipol hastanesi dr muhhabbet haliloğlu çok severim doktorumu
ikinciyeannelik Miniksincapp bu fiyatı ne zaman aldınız, yeni yıl zamlı halimi bu ve fiyat doktora göre değişiyor bildiğim kadarıyla siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Miniksincapp ikinciyeannelik fiyat güncellemesi 2 ay önce yapıldı yeni yılda zam gelmez hemen. Fiyatı doktora göre vermediler genel doğum fiyatı bu. Ben Büşra Budak a gidiyorum