sevgi24062023 senaninannesi_ rısklı gebelıkte takıp gerekcenız neden? Bende rısklı gebelıkte takıp edılıyorum devlet hsstanesınde o yuzden sordum
senaninannesi_ sevgi24062023 sevgi24062023 Serklaj dikişi atılması gerekiyordu şuan her hafta neredeyse görünüyorum devlet hastanesinde serklaj atılmıyormuş bide zaten hamile kalabilmek için ameliyat olmuştjm onda da devlet doktorlar o ameliyatı yapamayız dediker bende özelde yapmıştım ameliyatı şimdi diyorlar ki ameliyatını yapan doktoruna gitsen daha iyi olur ne yapılması gerektiğini daha iyi bilir diyorlar
nursenasu27 Mizgin2020 gebe kalmadan öncede de muzaffer beye gidiyordum yıllardır değiştirmedim hamileydim ilk başlarında iki defa gittim daha sonra farklı şehirde olduğum için maalesef her zaman gidip gelemiyorum 31. Haftaya kadar devlete gittim doğum için burda bi özel hastaneyi tercih ettim şansıma da doktor da adanalı çıktı Rabbim hepimizi kolay doğumlar süreçler büyütmeler nasip etsin inşallah
Mege_Adanisa tubaa521 ben canım Manisa kula dayım can hastanesine gidiyorum normal 25 sezeryan 31 denildi ama yıl başından sonra zamlanır maalesef
merve_ofc Sincan Lokman Hekim Üniversite Hastanesi 73.000₺ ile 76.000₺ doğum paketi Uzman ve Doçent Doktor fiyatları farklı
nursenasu27 neolsunn maşallah ne kadar şanslısınız bizim burdaki doğum evi ve şehir hastanesi yani diyecek bişe bulamıyorum😅
Anonimb Keziban Kurtköy ersoy hastanesi 1 ay önce sezeryan oldum 35 bin Pendik Medipol doktora göre değişiyor ama benim doktorda normal 44, zorunlu sezeryan 50, isteğe bağlı 59 idi. Doktoru doğuma çağırmakta 9 bin idi.
Keziban Anonimb aslında İstanbul’a göre güzel bir fiyat benim önceliğim sancımı çektiğim odada doğum yapabilmek yatagin çatala dönüşmesini istiyorum ameliyathane falan oralara inmek istemiyorum böyle şartları sunan hastanede çok az
kbrkkk humeyra83_ 26. Haftadayım. Normal doğum ücretinin yarısını ödediğiniz takdirde fiyat sabitliyorlar zam da gelse aynı fiyattan yararlanıyorsunuz
kbrkkk Nurozi arkadaşım ve kuzenim bu hastanede doğum yaptı. Arkadaşıma ben refakat ettim. Ebeler gayet ilgili hastane de temizdi biz iki seferde de memnun kaldık.
tecrubelimam Nurozi geçen hafta tanıdık biri yaptı 30a anlaşmış 100 kiloyu geçersen fark verirsin denmiş 34 35 binle doğum yaptı
asya0601 senaninannesi_ devlet hastanesi tedavimi üstlenmedi derken neyi kastettiniz riskli gebelikleri genelde şehir hastanelerine gönderiyorlar çünkü. Devlet hastanesi nasıl tedavi üstlenmiyor anlamadım
senaninannesi_ asya0601 siirtin bir ilçesinde yaşıyorum şehir hastanesi yok burada ya devlet ya özel işte buradaki devlet hastanesine de doktor göndermiyorlar olan doktorlar da işte ileri düzeyde tedaviyi yapamıyorlar hastane aslında kısıtlı bu yüzden Önceki gebeliğimde 25. Haftamda sancılı şekilde gittim muayene etti ve doğumun başlamış dedi 4 cm açılmam vardı malesef yapamadı doğumumu siirt merkezde ki devlet hastanesini aradı kabul etmediler batman devlet hastanelerini aradı kabul etmediler diyarbakıra kadar ambulans ile gönderdiler bebek küçük olduğu için yoğun bakım üniteleri yokmuş 3 saat yol gittik ambulans ile yolda tansiyonum tavan yaptı bebeğin suyu bitti hastaneye yetiştiğimizde muayene etti ve gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun acil doğum diyip apar topar bi odada doğurttular bebeğimi kaybettim malesef Şimdi ordan burdan borç alıp özelde tedavi görüyorum
Mhilal55 iremgulkul istanbul medipol mega hastanesi dr nagihan kaya yapacak inşallah doğumumu sezeryan fiyatı 75 bin dediler geçen hafta muayeneye gittiğimizde . Muayeneleri 4400 tl ben sendika indiriminden yararlanıyorum 3300 tl ödüyorum
1demetyasemen yazcoming canım ben Yusuf hocanın hastasıyım mükemmel bir doktor. Sen hangi doktora gidiyorsun şuan
nurrkarra İstanbul Avrupa Bahçelievler, Bağcılar, Esenler , Bakırköy taraflarında önerdiğiniz doğum sürecini takip edebilecek doktor beya hastane önerisi yapabilir misiniz? Şuan 13 haftalık cerrahpasa da kontrol sağlıyorum, ozelle devam etmek istiyorum
zynpdrsn nurrkarra nur Derya Malkan Bahçelievler medicana sezeryan 76 bin fiyat almıştık konuşursan sabitleme yaparlar belki ve gerçekten çok ilgili bir hoca ne zaman yazsam wp den cevap verir muanede bile detaylı bakar
Betulayd nurrkarra bahçelievler medicalpark canım doktorum fatma umutoğlu❤️ iki oğlumda da onu tercih ettim
ceycey31_ nurrkarra Güneşli Erdem Mihriban hocaya gidiyorum ilk dogumumu da orda ve Mihriban hocada yapmistim çok iyiydi gerçekten. Bı bakabilirsin belki memnun kalırsın
imrengundogduu nurrkarra nurrkarra bahçelievler medipol hastanesi dr muhhabbet haliloğlu çok severim doktorumu