rupar 27 haftalık benimde hiç etrafımda ikiz annesi yok.Nasıl bir hayat bekliyor bizi çok merak ediyorum:) Alışverişi neredeyse bitirdim sizde durumlar nasıl?
Hndmomy ysmnvrl 34+4 çift yumurta oğluşlarım olacak inşallah 😍 erken doğum riski yüzünden acil serklaj yapıldı 22+4ten beri wc haricinde yatıyorum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım 🤍
Poyrazayaz Merhaba arkadaşlar 16 haftalık ikizlerim cinsiyet ögrenemedik henüz 3 oğlum var bizde de kimsede ikiz yok bakalım sağlıkla kucağımiza alalım 🥰
hayirlisi06 Poyrazayaz inşallah sağlıkla ikiside kızdır.. 🌹 İki Kızım vardi Suan 34+2 hamileyim Bunlarda kız 👧 Bir haftadır öksürük tuttu ne olur dua edin geçsin
ysmnvrl hayirlisi06 ay maşallah benim 25 aylık oğlum var sülalede hiç kız yok gönlümüz kızdan yana ama önce sağlıklı hayırlı olsun tabii
Poyrazayaz hayirlisi06 ayyyy çok istiyorum iki kızım olsun yada 1 tane kız olsun 🤲 ama önce sağlıklı olsunlar gerçekten ikiz olunca çok korkuyor insan
ysmnvrl 18.haftadayım aşırı bel ağrım var erken mi normal mi bilmiyorum meğer ne kadar ikiz bekleyen varmış benim kafam çok karışık alısverıs bakım vs konusunda ne güzel olur birbirimize destek olsak dertleşsek
Poyrazayaz ysmnvrl bence cinsiyet öğrendikten sonra yavaş yavaş alışveriş yapılması lazım ikiz oldukları için sonradan çok zor olabilir dışarı çıkıp alışveriş yapmak
hayirlisi06 Poyrazayaz üç oğlun varmış inşallah ikiside kzidr canım hayırlı sağlıkla.. Benimde biri erkek olsa doğumda bir supriz olsa Allahım ne güzel olur. Kurban kesecem 😂 Ama Dr detaylı da bile nett kız dedi sağlık olsun 🩷 🩷
Poyrazayaz hayirlisi06 olsun önce sağlıklı olmaları canım Allah sahlikla kucağınıza almayı nasip etsin